Horoscop 10 - 16 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușită în orice întreprinde

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 10 - 16 iunie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Aveți energie bine canalizată, forța activă, dominați situația din jurul vostru. Sunteți plin de dinamism și combativitate, iar acest lucru va aduce în săptămâna următoare reușite.

Taur

Sfârșitul unei situații care pentru voi a fost un eșec. Sfârșitul acestei situații impune o transformare radicală, pentru că dacă nu acceptați schimbarea în profunzime, veți trăi tot cu angoase, tot cu ofuri şi suspine. Dacă veţi reuși să faceți schimbarea în profunzime, pentru că voi sunteți prea conservatori, veți trăi un nou suflu.

Gemeni

Se anunță o furtună. S-ar putea să mai aveți ceva reminiscențe de la săptămâna precedentă când ați avut dispute, un pic de furie, orgoliul vostru a fost rănit și ați fost un pachet de nervi. Săptămâna asta, dacă n-ați făcut trăsnăile negative săptămâna trecută și n-ați exasperat pe cei din jurul vostru, e bine, că dacă vă potoliți, evitați o ruptură care poate fi chiar violentă. Că e un prieten, că e o rudă sau, Doamne ferește, chiar partenerul vostru de viață.

Rac

Trebuie să reflectați înainte de a acționa. De ce? Pentru că sunteți un pic ezitanți, plini de îndoială. Dualitatea e la cote mari la voi și va trebui să faceți o alegere până la urmă. Deci, aveți grijă înainte de a face alegerea, reflectați de două sau de trei ori.

Leu

Aveți o protecție puternică, foarte puternică, dar nu neapărat o protecție divină, ci o protecție a unei persoane cu o influență extraordinară. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună în tot ceea ce faceți.

Fecioară

Reușita voastră în săptămâna următoare va fi una excepțională, orice ați întreprinde și oricând. Nu contează momentul, locul, tot ce faceți voi, aveți deznodământ fericit în orice ați întreprins.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”

Balanţă

E o săptămână când bună, când rea pentru Balanțe, așa că încercați pe cât e posibil să scoateți din suflet tot ce înseamnă posesivitate, gelozie și duritate, iar dacă cineva v-a solicitat o sumă de bani, încercați să-i manevrați cu încredere, dar numai după ce primiți informațiile de rigoare, nu-i aruncați la întâmplare.

Scorpion

O săptămână în care trebuie să dați dovadă de răbdare și receptivitate și să aveți grijă pentru că e o săptămână în care dragostea la voi e la cote ridicate, dar e o săptămână și cu fecunditate prolifică. Aveți grijă că sunt niște secrete care urmează să fie sau să vi se destăinuie. Luați-le și selectați-le bine. O întâlnire călduroasă vă face să evoluați lent, dar sigur orice se întâmplă săptămâna următoare.

Săgetător

Aveți putere de refracție. Aveți o săptămână de liniște, dar petrecută în singurătate, alături de niște persoane mai vârstnice, bunicii voștri sau părinții. E o situație puțin ambiguă pentru voi, care sunteți firi libertine. E  o săptămâna în care trebuie să vă odihniți pentru a vă încărca bateriile.

Capricorn

Încercați pe cât e posibil să nu vă faceți iluzii, deoarece în jurul vostru iluziile vizavi de o anumită persoană s-ar putea să se materializeze cu rea-credință, cu trădare și vă pune situația de a fi prizonierul unei situații din care nu puteți ieși în săptămâna următoare, așa că nu puteți face nici mare lucru pentru moment în săptămâna următoare. Încercați să abandonați sau să părăsiți acea persoană care a fost lângă voi și care v-a abandonat atunci când v-a fost mai greu. Prietenii la nevoie se cunosc sau anevoie să cunosc.

Vărsător

Au schimbări rentabile, sentimente altruiste şi pozitive, dar au și multe influxuri benefice. Relațiile amicale între voi și persoanele care au apărut pentru puțin timp sau sunt noi în viața voastră vă obligă, dacă vreți neapărat să obțineți o relație de durată, să faceți voi primul pas.

Pești

Au un echilibru bun şi sunt stăpâni pe situație. Urmează să faceți o călătorie, posibil în străinătate pentru un schimb de experiență de vreo câteva zile. De aici aveți parte de descoperiri pasionale. Înaintați cu siguranță încet, deoarece succesul e de partea voastră. Dacă aveți și printre nativii Pești și oameni de afaceri, e o săptămână în care puteți semna un contract foarte benefic vouă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel