Horoscop 10 - 16 iulie 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 10 - 16 iulie 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.


Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie 2023 

Pluton a reintrat în Capricorn ca parte a călătoriei sale retrograde, permițându-vă să reflectați asupra deciziilor și alegerilor pe care le-ați făcut în carieră. Pe măsură ce Mercur în Rac se aliniază cu Pluton, Lordul Lumii de Jos, apar teme în sectorul tău casnic și profesional. Fie că este vorba despre găsirea unui echilibru mai mare sau despre a lucra de acasă, aveți la dispoziție o schimbare care vă va ajuta să vă creșteți abundența generală.  


Abundența nu înseamnă să ai bani în bancă, ci implică și modul în care îți poți trăi viața, umplând-o cu momente și experiențe care îți ridică sufletul. Profită de oportunitatea din această săptămână pentru a le crea pe amândouă.  

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

În acest moment, există o concentrare semnificativă asupra vieții tale domestice, deoarece Marte în Fecioară activează teme legate de angajament și plăcere. În același timp, Mercur în Leu le evidențiază pe cele legate de casa ta, familie și vindecare. Uneori trebuie să realizezi că marea pauză pe care o aștepți în viața ta este una care se găsește mai aproape de casă. În loc să te concentrezi pe acumularea de lucruri, asigură-te că găsești recunoștință pentru conexiunile din viața ta.  


Să te lași prins în căutarea bogăției materiale sau chiar a acelor obiecte de lux este ușor, dar nimic din toate acestea nu îți va aduce fericirea. În schimb, cei cu care îți împarți viața și relația ta cu tine însuți  îți vor aduce ceea ce cauți.  

 


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

Intri într-o perioadă incitantă în care Mercur, guvernatorul tuturor temelor de comunicare, intră în sectorul tău care o guvernează și pe aceasta. Vei avea un dar deosebit cu cuvintele tale, deoarece Mercur intră în Leu în săptămâna 10 - 16 iulie 2023. Deși poți fi cunoscut pentru faptul că ești sociabil sau chiar vorbăreț, există o diferență între a fi pur și simplu vorbăreț și a găsi alegerea perfectă a cuvintelor în orice situație. Acesta din urmă este darul care îți va permite să excelezi în orice domeniu al vieții tale. 


Îmbrățișează puterea cuvintelor tale chiar acum și fii atent la ceea ce spui în existență. Deși nu orice conversație poate schimba viața, este esențial să rămâi conștient de faptul că unele pot fi - și acelea sunt cele în care te poți ridica la înălțimea evenimentului.  

 

 


Rac 
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie 2023 

Marte este planeta acțiunii, a ambiției și a pasiunii. În săptămâna 10 - 16 iulie 2023, această planetă înflăcărată intră în Fecioară, unde este rugată să încetinească, să se răcorească puțin și să se concentreze asupra a ceea ce trebuie rezolvat. Marte în Fecioară îți activează sectorul comunicării, ceea ce reprezintă o perioadă intensă pentru a lămuri lucrurile, a aduce noi soluții creative și chiar a face planuri pentru viitorul tău.  


Este posibil să simți că impulsul tău încetinește, dar scopul este de a-ți da timp să pui la punct planuri mai bune. Lucrați cu această energie și provocați-vă să vedeți ce încearcă să vă dezvăluie, deoarece vă oferă, de asemenea, o ridicare masivă de nivel în viața voastră și în ceea ce puteți crea.  

 

Leu 
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

Exprimarea ta autentică este esențială pentru a-ți crea o viață în care abia aștepți să te trezești. În săptămâna 10 - 16 iulie 2023, Mercur se mută în Leu, permițându-ți să articulezi multe dintre sentimentele și ideile pe care ai stat pe gânduri. Chiar dacă nu ești sigur cum să începi o conversație, este esențial să începi prin a exprima ceea ce a apărut recent pentru tine și realizările la care ai reflectat.  


Norocul se găsește atunci când poți cere ceea ce îți dorești, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Mercur trece în Leu, ți se oferă darul de a articula tot ceea ce este necesar pentru a crea cu adevărat viața pe care ți-o dorești. Gata cu scuzele; tu deții cheia regatului.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie 2023 

Te vei simți în largul tău, deoarece Marte se va muta în Fecioară în săptămâna 10 - 16 iulie 2023, aducându-ți un moment oportun pentru a începe să planifici ceea ce ai visat. De multe ori nu ai nicio problemă în a te concentra asupra detaliilor, însă poți fi atât de obsedat de ele încât ajungi să nu treci niciodată la acțiune. Acesta este un ciclu de supra-analiză, de încercare de a avea totul perfect și chiar de îndoială de sine. Dar vei face acel prim pas dacă încă te abonezi la vechile metode.  


Marte în Fecioară îți permite să reflectezi asupra a tot ceea ce ai nevoie pentru a găsi succesul, indiferent în ce domeniu al vieții tale se produce. Dar cea mai semnificativă diferență este că Marte nu te va lăsa să rămâi blocat în cicluri nesfârșite, deoarece va exista un moment în care vei înțelege în sfârșit că planificarea este doar o parte din realizarea în sfârșit a visului tău.  

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 


Este timpul să te deschizi și să îmbrățișezi toate conexiunile din viața ta în beneficiul tău. Ești un semn care reprezintă parteneriatele, însă adesea subestimezi sau treci cu vederea rețeaua solidă de oameni care te înconjoară. Fie că ai nevoie de ajutor cu o afacere sau chiar să treci printr-o problemă personală, este timpul să te ramifici și să începi să ceri ajutor.  

Să ceri ajutor nu înseamnă că ești slab. Dimpotrivă, este o modalitate de a primi puncte de vedere diferite și chiar este probabil să înveți ceva care te va ajuta să te propulsezi spre următorul nivel al vieții tale. Ești înconjurat de oamenii care ești cu un motiv anume, nu te teme să profiți de asta în săptămâna 10 - 16 iulie 2023.  

 

 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

Energia Leului îți guvernează sectorul carierei și al vieții profesionale, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Mercur își face marea intrare aici în această săptămână, te poți aștepta ca această parte a vieții tale să se lumineze. Nu numai că lucrurile se vor accelera în acest domeniu, dar vei avea și puterea de a arăta cât de competent ești, ceea ce va duce la un succes extraordinar. Ca parte a acestui val, Mercur în Leu îți va da, de asemenea, capacitatea de a-ți exprima gândurile și opiniile mai puternic, ceea ce înseamnă că punctele tale de vedere vor fi un atu în viața profesională. 

Nu vă ascundeți lumina sau nu vă îndoiți de valoarea a ceea ce puteți aduce la masă. Intri într-o fază de mai mare recunoaștere și importanță în cariera ta, dar depinde de tine să faci un pas înainte.  

 


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

În ceea ce privește norocul, simți întotdeauna în mod inerent că universul este de partea ta. Dar, pe măsură ce Mercur trece în Leu în săptămâna 10 - 16 iulie 2023, îți va activa sectorul norocului, oferindu-ți intuiția și capacitatea de a păși cu adevărat în măreție. Această parte a vieții tale guvernează, de asemenea, noi experiențe și chiar o înțelegere mai profundă a vieții și a lecțiilor pe care le-ai stăpânit ca parte a călătoriei tale.  

Toate acestea vor apărea pe măsură ce Mercur evidențiază această parte a vieții tale, dar, oricât de mult ar fi abundența care se pregătește pentru tine, trebuie să încorporezi lecțiile trecutului tău pentru a o îmbrățișa pe deplin. Spune ceea ce vrei să existe, îmbrățișează cursurile și permite-ți să devii cu adevărat mai bun din tot ceea ce ai experimentat.  

 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie 2023 


Pregătește-te să începi să-ți urmezi cuvântul, deoarece intri într-un spațiu în care poți crea orice îți dorește inima. Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, se mută în Fecioară, guvernatorul sectorului tău de noroc, inițiind un timp total pentru noi începuturi și pentru ca tu să îți asumi niște riscuri pentru a le putea valorifica. De multe ori, nu este vorba că nu ai noroc, ci că ți-e teamă să-ți asumi riscul pentru ei sau pentru tine. Ai vise unice și știi că îți dorești mai mult în viața ta decât ai în prezent - dar pentru a obține asta, va trebui să riști.  

Chestia cu riscul de data aceasta este că este unul pentru care vei putea să te pregătești și să planifici. Întotdeauna va exista un punct de incertitudine atunci când faci ceva nou sau când încorporezi mai mult noroc în viața ta, dar atunci când planifici mai întâi, sau chiar de mai multe ori, atunci îți planifici succesul.  

 

 


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie 2023 

Simți că nu poți schimba mai mult decât ai făcut-o deja sau preferi să nu o faci. Dar acum, o transformare mai semnificativă se pregătește pe măsură ce Marte trece în Fecioară, activând teme de schimbare și intimitate. În timp ce acest lucru ar putea afecta relațiile tale, ar putea avea de-a face și cu relația ta cu tine însuți.  

Utilizând energia lui Marte în Fecioară, poți încetini pentru a reflecta dacă drumul tău actual te va ajuta să ajungi la destinația la care visezi. Dacă nu este așa, vei putea să te concentrezi asupra detaliilor despre cum să o schimbi, lucrând în același timp și la teme de iubire de sine și acceptare, astfel încât să poți primi abundența pe care ți-o rezervă. 

 

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie 2023 

Cel mai important lucru pe care îl poți face acum este să te concentrezi asupra ta. Investește în bunăstarea ta generală, fie că ai mai multă grijă de corpul tău fizic, fie că încerci să-ți îmbunătățești sănătatea emoțională. Tu contezi, iar cel mai bun mod de a-ți spune asta este să ai grijă de tine, la fel de bine ca și de cei pe care îi iubești. Atunci când te îngrijești de tine, ridici ștacheta pentru oricine altcineva și îți ridici vibrația. Acest lucru te pune într-o poziție complet diferită pentru a atrage mai multă abundență și noroc în viața ta.  

Mercur se va muta în Leu în perioada 10 - 16 iulie 2023, activând toate temele care implică sănătatea, bunăstarea, rutina și limitele. Nu vă fie teamă să vă puneți pe primul loc, să vă reduceți programul sau să faceți orice trebuie pentru a vă simți cel mai bun sine. Toate acestea vor ajuta la stabilirea noului capitol frumos care abia începe să prindă rădăcini. Ai grijă de tine acum, ca să te poți bucura de tot ce va urma. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel