HOROSCOP 1 - 7 noiembrie 2021. Trei ZODII au o săptămână EXCELENTĂ. Realizări pe toate planurile, bani, dragoste, carieră

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Unsplash.com/ autor bruce mars

Semnele zodiacale care vor avea o săptămână excelentă, în perioada 1 - 7 noiembrie 2021

Gemeni (21 mai - 20 iunie):


Lucrurile au fost dificile pentru tine în ultimele săptămâni și, oricât ai încercat, nu ai reușit să găsești acel loc în care simți că te poți... odihni.

Ai fost atât de dur cu tine însuți, și chiar și asta începe să te obosească... poate că ai depășit în sfârșit linia în care a te face să te simți prost nu mai este atât de interesant pentru tine.

Săptămâna aceasta va veni ca o gură de aer proaspăt, ceva care să-ți ușureze inima zbuciumată. Poate veu fi ajutat de dragostea și compasiunea prietenilor buni, pe care se întâmplă să le ai din belșug.

De asemenea, s-ar putea să se simtă mai ușor pur și simplu pentru că ai ales să renunți la ura de sine. Se pare că nu ești atât de rău pe cât te-ai făcut să pari.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pentru că Luna se află în Fecioară, energia ei în scădere acționează ca o eliberare a presiunii acumulate pentru tine. Această săptămână funcționează bine cu personalitatea ta.

Ai tendința de a fi tăios și certăreț, iar asta vă consumă multă energie.
Săptămâna aceasta vrea să te relaxezi, iar cu Mercur în trigon cu Jupiter, vei fi mai înclinat să ceri telecomanda decât să începi o ceartă cu o persoană dragă.
Este o săptămână de relaxare pentru tine. Este posibil să primești un mesaj de la un vechi prieten care îți va lumina ziua.
Ceea ce face ca această săptămână să fie minunată pentru tine, Fecioară, este că te vei simți iubită. Nu vei judeca și nu vei critica pe nimeni.
Favoarea pe care le-o faci celorlalți prin bunătate este favoarea pe care ți-o vei face și ție, implicit. Bucură-te de o săptămână ușoară.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce este incredibil de bun în această săptămână, pentru tine, Capricorn, este că vei avea ocazia să te lași purtat de vânt, ca să spunem așa.

Poate că ai ceva timp liber sau poate că ai fost invitat la un fel de adunare, dar odată ce ai participat. Toate pariurile sunt anulate.
Îți lași în urmă etica de muncă perfectă și intri într-o nouă arenă în care poți fi oricine vrei să fii. Da, este ceva temporar, dar  te  vei simți bine.

Săptămâna aceasta este despre evadare și distracție. Totul se simte pur și simplu "bine". Ești mai puțin preocupat de muncă și de termene limită decât de faptul că arăți fabulos.

Și ce dacă totul se rezumă la materialism! Pentru ce altceva este toată această muncă grea, dacă nu pentru a cheltui ca un maniac și a fi frivol din când în când? Aceasta este acea săptămână. Bucurați-vă de ea!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience