Horoscop 1 - 7 Noiembrie 2021. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop săptămânal. Iată ce-ți rezervă astrele în perioada 1 - 7 Noiembrie 2021

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Săptămâna aceasta va fi una liniștită pentru tine, deoarece nu există niciun tranzit care să-ți tulbure fluxul. Ar trebui să vezi câteva proiecte finalizate până la mijlocul săptămânii, iar viața ta de acasă se va simți ca un vis devenit realitate. Acest lucru se datorează în mare parte lipsei de agresivitate din partea ta. Poate că ai decis să îți iei o săptămână de pauză când vine vorba de a fi un războinic feroce, pentru că asta necesită multă energie. Mai degrabă ai prefera să intri mai ușor în iarnă și în tot ceea ce vine cu ea, decât să te lupți cu ea. Gândește-te la această săptămână ca la una de contemplare și relaxare.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


După ce ți-ai petrecut un weekend greu absorbit de filme de groază, ești oarecum bucuros că ai scăpat de toată chestia cu Halloween-ul. Chiar la începutul săptămânii, efectele calmante ale Lunii în Balanță te vor pune instantaneu într-o stare de bună dispoziție.
Nu simți presiunea de a fi ceva ce nu ești și ești mai mult decât pregătit să fii tot ceea ce ești. Oportunitățile se vor deschide pentru tine pe 4 noiembrie, așa că profită de acest timp pentru a-ți da seama care sunt prioritățile tale, astfel încât să poți face alegerea corectă atunci când ți se oferă o situație nouă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu te poți decide dacă ar trebui sau nu să începi un nou drum în carieră, dar te orientezi spre ideea de a călători într-o nouă direcție. Săptămâna aceasta s-ar putea să te facă să te zvârcolești înainte și înapoi, între încredere și îndoială de sine.

Luna Balanță încearcă să te ajute să îți păstrezi echilibrul, dar balanța continuă să se încline, din cauza naturii volatile a Scorpionului. Ai mai fost în această stare și înainte și știi că întotdeauna te ridici în vârf. Luna noiembrie îți rezervă mai multe, iar succesul este dreptul tău din naștere. Vei fi bine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să simți fiorul dragostei în această săptămână, Rac, deoarece Luna în trigon cu Jupiter te face să vezi în sfârșit pe unul dintre admiratorii tăi ca pe cineva demn de atenția ta. Sunt multe lucruri pozitive în această săptămână, dar tranzitele te împing spre partea romantică și, sincer - ești pregătit pentru asta.

Pe măsură ce te apropii de Luna în Capricorn, până la sfârșitul săptămânii, vei vedea această cuplare ca pe ceva cu potențial - nu te gândi prea mult, Rac. S-ar putea să ajungă să fie o iarnă destul de distractivă pentru tine!

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Ești o persoană amuzantă și îți vei petrece cea mai mare parte a săptămânii plângându-te de sărbătorile care se apropie și de toate problemele de familie pe care va trebui să le înduri, și totuși - asta este tot ce îți dorești cu adevărat. Familia este mare la tine, iar în această primă săptămână din noiembrie, vei rememora intens. Vremurile bune de odinioară vor fi în prim-planul minții tale, iar dragostea ta pentru nostalgie te-ar putea impulsiona la creativitate. Scoateți fotografiile vechi și distrați-vă de minune trecând în revistă toate zilele de distracție, știind că urmează încă multe alte zile de distracție.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ar putea fi un pic tensionată pentru tine, deoarece trebuie să te ocupi de probleme de sănătate. Mintea ta se înfierbântă întotdeauna când ai ocazia să te gândești prea mult la o situație, așa că fă un pas înapoi și află că universul îți susține gândirea - ceea ce înseamnă că gândește pozitiv, Fecioară.

Nu te grăbi să tragi concluzii pripite, nu ajuta gândirea negativă. Mercur în cuadratură cu Pluton se va juca cu mintea ta în această săptămână - lasă-l să treacă, și apoi - lasă-l să plece. 

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atâta timp cât ești retrasă și îți faci treaba în felul tău, ar trebui să fii într-o formă excelentă în această săptămână, Balanță. Îți place să te îndepărtezi de mulțimea agitată, iar această săptămână se dovedește a fi genul care îți oferă acest spațiu.

Cu o Lună în Balanță în trigon cu Jupiter, probabil că te vei simți senzațional. Mintea ta este limpede și impulsul tău creativ este plin de energie. Fie că este vorba despre începerea sau finalizarea unui proiect creativ - vei fi complet implicat în el și fericit să faci orice faci.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Din când în când, ajungi să te simți ca un adevărat superstar, iar această săptămână este unul dintre acele momente. Vei fi în centrul atenției în această săptămână, Scorpion - și asta mai mult ca sigur că este legat de muncă.

Ar putea fi vorba de o promovare mare; ceva ce i-ai spus recent cuiva aflat în poziție de autoritate i-a inspirat cu adevărat, iar ei vor să te răsplătească pentru această idee. Anticipați că vi se va mulțumi pentru eforturile dvs. și nu lăsați să vi se urce la cap.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Energia ta va fi relaxată și contemplativă în această săptămână, deoarece Luna se va afla în Săgetător, în Sextil cu Saturn pe 6. Această stare de plictiseală se va manifesta pe parcursul săptămânii sub formă de planificare și proiectare.
Idei trăsnite îți vor apărea în cap și, înainte de a-ți da seama - va trebui să scoți caietul și hârtia sau aplicația de editare a textului, pentru că vei avea nevoie să te exprimi artistic. Starea ta de spirit va fi  creativă, ca un adevărat Săgetător în drumul său spre glorie.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața de familie va fi principala ta preocupare în această săptămână, Capricorn. Tu, dintre toate semnele zodiacale, simți cu adevărat cum se termină sfârșitul de an, și îți place asta. Îți place ideea de finalizare, de lucruri care se încheie. Ți-ai petrecut un an întreg lucrând la începuturi și jumătăți, iar această săptămână îți aduce viziunea unui sfârșit - o finalizare.
Conceptele de cerc complet îți aduc bucurie, iar această bucurie o vei lua cu tine acasă, unde vei împărți bogăția cu familia ta.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru tine, Vărsătorule, anul este departe de a se fi terminat și vei fi obsedat toată săptămâna de lucrurile pe care le mai ai de făcut.

Este vorba despre organizare, deoarece Luna în sextil cu Saturn te inspiră să faci tot felul de gesturi supraomenești - cum ar fi să muți mobila pe cont propriu sau să te ocupi de un proiect de anvergură în casă, care cu siguranță îți va consuma fiecare clipă până când va fi finalizat. Soarele Scorpionului te ajută să te impulsionezi, iar atracția lui Mercur Sextil Venus face ca totul să se simtă antrenant și distractiv.


Pești (19 februarie - 10 martie)

Cea mai bună zi a ta în această săptămână va fi pe 5, când Luna face trigon cu Neptun, în Săgetător. Acest lucru vă va face să visați în stil mare și să faceți planuri mai mari. Vei petrece o bună parte din timp în capul tău, gândindu-te la toate lucrurile pe care vrei să le faci și să le creezi.

Atitudinea ta din această săptămână va fi caldă, amabilă și înțelegătoare, dar inima în artă vei găsi cea mai mare eliberare și cea mai mulțumitoare plăcere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel