Horoscop 1-7 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal: 1-7 august 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Principala ta preocupare din această săptămână are legătură cu familia și cu protecția ei și a drepturilor sale. Ai fost în contradicție cu un membru al familiei, iar acesta și-a exprimat niște interese destul de năstrușnice. Trebuie să scapi de această persoană, deoarece îți este dăunătoare ție și copiilor sau rudelor tale mai tinere. Este timpul să tragi linie, Berbec. Ori iei tu deciziile, ori pierzi ceva ce ar fi mai bine să rămână în mâinile tale. Fii puternic și nu lăsa pe nimeni să profite de firea ta bună.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Vei fi persoana "de încredere" la locul de muncă pe parcursul acestei săptămâni, Taur, și s-ar putea să nu-ți placă grămezile de muncă care îți vor fi aruncate în cale. Pentru că toată lumea crede că ești „angajatul lunii”, vei descoperi că încep să profite de tine. În timp ce vor încerca să vă flateze spunându-vă că "numai voi puteți face asta, veți concluziona că "numai voi puteți face asta la un preț atât de mic" și asta nu va merge. Ești folosit, Taur. Cereți un salariu mai mare.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Săptămâna se anunță bună, deși s-ar putea să faci câteva alegeri naive în timpul săptămânii care te-ar putea costa. Ce e bine este că nu te deranjează; ești nou în ceva și abia acum te apuci de treabă. Ar putea fi vorba de investiții sau ceva legat de o nouă afacere. Nu ești familiarizat cu acest domeniu și ai putea face câteva greșeli inofensive pe parcurs. Această săptămână este pentru a întinde corzile. Nu te învinovăți pentru că nu ai înțeles totul într-o singură zi.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești singura persoană care vede lucrurile în felul tău, iar pe parcursul acestei săptămâni, perspectiva ta asupra unui anumit subiect va avea influență asupra celorlalți. Aduci un punct de vedere nou și proaspăt într-un mod învechit de a face lucrurile, iar ceilalți observă că modul tău de gândire ar putea fi cel mai bun. Îți folosești inteligența în această săptămână pentru a face lucrurile să se întâmple; cât timp ești acolo, ceilalți îți vor respecta alegerile și îți vor urma exemplul. Se pare că ești un deschizător de tendințe în această săptămână, Rac.

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Este o săptămână axată pe bani pentru tine și s-ar putea să te trezești încercând să reduci prețul unui lucru pe care ți-l dorești. Te-ai îndrăgostit de un obiect, care ar putea fi ceva la o licitație sau pe o piață. Tot ce știi este că nu poți pierde, așa că vei face tot posibilul să pui mâna pe acest obiect, deoarece a început să capete o nouă semnificație pentru tine. Nu mai este vorba de obiect, ci de mândria ta. Ar fi de ajutor dacă ați face acest obiect al dumneavoastră, deoarece nu veți lăsa pe nimeni altcineva să îl aibă.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Banii mari lovesc în această săptămână, așa că, dacă ești o persoană care a jucat la loto, probabil că te poți aștepta la un fel de plată. Dacă nu sunteți, atunci să știți că bani neașteptați sunt pe drum spre dumneavoastră. Și cu siguranță ți-ar prinde bine, nu-i așa? Așa cum se întâmplă, banii pe care îi vei primi vor fi necesari instantaneu pentru ceva ce are legătură cu casa. Nu-i așa că așa e mereu, Fecioară? Totuși, e mai frumos să poți plăti decât să transpiri de griji.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te pune într-o poziție ciudată; trebuie să aștepți să se întâmple ceva și, practic, nu te poți mișca până nu se întâmplă. Și acest lucru este de natură financiară. Sunt șanse mari să ai nevoie de un salariu pentru a fi achitat, sau cineva ți-a trimis bani, iar aceștia sunt cumva blocați. Banii sunt acolo și sunt reali; nu ești înșelat sau ceva de genul ăsta... problema este în tranzacție. Ceva o reține, ceea ce te pune în situația de a aștepta.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Câștigătorul horoscopului din această săptămână îți revine ție, Scorpionule, deoarece totul în această săptămână pare cu adevărat să fie roz. Nu ai cum să greșești, iar acest lucru este valabil în ceea ce privește finanțele. Dacă ai investit în ceva, atunci vei vedea că vei avea parte de randamente mari. În timp ce banii nu sunt totul, norocul tău va pune cu siguranță un pic de energie în pasul tău, aducându-ți o mare încredere în relațiile cu oamenii. Această săptămână este benefică și interesantă pentru tine.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai fi un Gemeni, nu ai putea face față celor zece mii de alegeri care îți ies în cale, dar nu ești Gemeni, ci Săgetător. Săptămâna aceasta îți aduce o sumedenie de oportunități. Poți să alegi și să te descurci în toate. Dacă vrei să călătorești, vei putea să o faci. Dacă vrei să renunți la jobul tău și să îți iei imediat unul nou, vei avea și această opțiune. Ești norocos în această săptămână și nimic nu te oprește să realizezi totul.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te poți felicita pentru o treabă bine făcută în această săptămână, dar s-ar putea să ai o criză de conștiință, deoarece nu ai obținut acest lucru fără câteva manevre șmecherești pe parcurs. Cu alte cuvinte, ai făcut ceva necinstit cu bună știință și, deși nu este "păcatul" suprem, nu ți-ai arătat toată mâna, iar asta s-ar putea să se întoarcă împotriva ta mai târziu. Săptămâna ta arată că ai obținut exact ceea ce ai urmărit, deși metodele prin care ai ajuns la acest succes pot fi discutabile.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei simți că este ziua ta de naștere, deoarece vei fi o persoană pe care prietenii și familia o vor sărbători. Se pare că ai făcut o faptă bună și ai primit o atenție pozitivă pentru ceea ce ai făcut. Așteaptă-te să fii scos la cină în oraș și să știi că vei petrece timp de calitate cu cineva cu care îți place să fii. S-ar putea să primești și câteva cadouri pe parcurs. 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta este despre bani pentru tine. Vei avea parte de o săptămână care îți aduce siguranță și promisiunea unui viitor mai bun. Indiferent de ceea ce te-a implicat din punct de vedere financiar, este pe cale să explodeze în toate modurile potrivite. Te așezi frumos pe un tron al succesului și nimeni nu-ți poate lua nimic din el. Și cea mai bună parte: totul este cinstit, bun și adevărat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel