Horoscop 1-7 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Țin să-ți spun că săptămâna aceasta vei fi luat pe sus, vei avea senzația că nu avansezi deloc, iar asta te va frustra. S-ar putea să se întoarcă în viața ta anumite persoane, dar asta nu înseamnă că se întâmplă ceva, nu sta pe gânduri prea mult. Grijă la tot ce înseamnă tehnologie, relații cu vecinii, cu persoane din sectorul administrativ. S-ar putea să te simți puțin presat, știi că ar trebui să faci aia, aia, dar nu ești de acolo. E o săptămână de ascultare, de calcul, de introspecție. 

Taur

Dacă prima parte a săptămânii e foarte confuză, a doua e foarte obositoare. Îți recomand să nu neglijezi sănătatea. Stai departe de situațiile conflictuale, de oamenii care agită spiritele, pentru că îți pot declanșa tot felul de stări și să-ți consumi toată energia pe care o mai ai. Odihniți-vă și pregătiți-vă de schimbări. Prioritizați planurile importante și țineți-vă de ele. 

Gemeni

Vă reajustați anumite planuri, poate v-ați impus niște limite și acum o puteți lua de la început. Nu o să vă plictisiți deloc în această săptămână, comunicați cu foarte mulți oameni, întâlniți multe persoane și s-ar putea să revedeți tot felul de prieteni și oameni. Stați departe de bârfe și nu credeți tot ce auziți. Credeți tot ce se spune la serviciu la începutul săptămânii.

Citește și: Horoscop pentru luna APRILIE 2024. Valeriu Panoiu: „Ei au oportunități fantastice”

Rac

Indiferent de vârstă, trebuie să vă gândiți la imaginea voastră socială, cum vă percep ceilalți, cum vă consideră și dacă simțiți că oamenii nu vă validează, e cazul să faceți ceva. E o perioadă bună dacă vreți să purtați o discuție cu autoritățile și să vedeți ce puteți schimba, îmbunătăți. Unii dintre voi s-ar putea să-și dorească să-și schimbe locul de muncă, stați cu ochii ciuliți, se întâmplă lucruri.

Leu

Mare grijă la tot ce înseamnă călătorii, de la tot ce implică organizarea acestor drumuri.Verificați dacă toate mesajele pe care le trimiteți sunt ok, nu fiți stresați, ci pur și simplu comportați-vă ca niște adulți.

Fecioară

Aunteți cei mai predispuși la a vă înșela pe plan amoros, fie că sunteți sau nu într-o relație. Aș putea spune că așteptările sunt cele mai toxice lucruri care vi se pot întâmpla. Și voi sunteți tentați să păcăliți, nu doar partenerul. Vă simțiți neîndreptățiți, că voi vă implicați mai mult într-o relație. Învățați să fiți mai calculați, mai pragmatici.

Balanță

Începutul săptămânii este destul de haotic, la serviciu nu mai înțelegeți nimic, aveți încrede în unele persoane, nu ar trebui să o faceți, la serviciu nu trebuie să fii naiv. În cuplu nu mai puteți fugi de anumite discuții. Vor fi unele certuri din prostioare. Fii tu primul care face schimbarea.

Scorpion

Începutul săptămânii este foarte romantic. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să aveți o chimie cu cineva. Atenție la idealizare, o veți face foarte repede. Una sunt poveștile de dragoste, alta e realitatea. Partea profesională e destul de zbuciumată, v-ați dat seama că ați făcut niște promisiuni și că nu vă puteți ține de ele. Stați departe de a vă autodiagnostica.

Săgetător

Tot ce ține de relații, demparteneri va fi luat pe sus. Copiii voștri trec prin tot felul de evenimente, iar voi nu aveți ce să faceți. Poate cei singuri, vă dați seama de ce anume vă doriți cu adevărat. 

Capricorn

Tot ce ține de locuință, domiciliu devine prioritar. Cei care vreți să vă mutați, e momentul potrivit. Cei care vreți să faceți o astfel de investiție, e momentul ideal. Stați departe de discuții în care vă contraziceți. La începutul săptămânii, aveți multă empatie, mai ales pentru o persoană dragă.

Vărsător

Aveți grijă la ce spuneți, la ce scrieți. Una spuneți, alta se înțelege, vă încurcați în lucruri. De fiecare dată când vi se spune ceva, verificați de două ori. Pot apărea situații foarte neplăcute. Grijă mare la călătorii, la tot ce înseamnă amendă. Veți învăța mult din greșeli și vă veți reconecta cu oamenii dragi. Stați departe de cheltuieli inutile.

Pești

La începutul săptămânii o să-i farmeci pe ceilalți, sunteți carismatici, romantici. Aveți o blândețe, dulceață, ceva atrăgător. Nu trebuie să-l folosiți degeaba, ci să profitați de el. Puteți să faceți ravagii dacă vă doriți. În a doua parte a săptămânii, cheltuielile o iau razna. Multe cheltuieli neprevăzute.

VEZI și: Horoscop 1 - 7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Se anunță bani și reușite pentru mai multe zodii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel