Horoscop 1 - 7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Se anunță bani și reușite pentru mai multe zodii

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada  1 - 7 aprilie 2024.

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Berbec

Aveți câștig de cauză pe toate planurile, fericită și reușită. Vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați foarte ușor și fericit orice situație care apare pe parcursul săptămânii. Pentru cei care sunt singuri, se vede o mare dragoste la orizont, nu o ocoliți.

Taur

O energie bine canalizată, multă forță activă și sunt dominați de tot ce înseamnă dinamism, raporturi personale, forță de atracție fizică, o săptămână cu reușită ca a Berbecului.

Gemeni

Veți face o călătorie posibilă în scopuri proprii, descoperiți multe lucruri, aveți șansă, succes, reușită și înaintați cu siguranță. Pentru cei fără obligații, o întâlnire frumoasă vă va reda o energie nouă.

Rac

E o săptămână în care are nevoie să se liniștească, să stea în singurătate, să asculte o muzică bună sau niște sfaturi de la oameni în vârstă, să stea să reflecteze la ce vrea el, să-și pună la proba de încercare înțelepciunea dobândită.

Leu

Își face elan, găsește prieteni, are multe sentimente altruiste, multe schimbări rentabile. Cineva pe care nu l-ai văzut de mult îți face o vizită, iar relațiile amicale se dublează. E o săptămână în care trebuie să vă luați inima în dinți, să faceți primul pas și să vă îndreptați spre ceea ce vă interesează.

Fecioară

Schimbare de situație benefică, deplasări, șansele sunt de partea voastră, dacă vă asumați răspunderea în orice situație întâlniți. Întâlniri benefice și mici călătorii.

Balanță

Începutul unei noi legături, dacă sunteți fără obligații. Vă lansați, explodați, iar cei mai bătrâni nu fac decât să-și relanseze relația. Pasivitatea se exclude pentru ele săptămâna care urmează.

Scorpion

Începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională și o realizare materială pozitivă. Întâlnirea voastră cu o persoană mai în vârstă va pune bazele solide unei relații de care veți beneficia ambii mult timp. 

Săgetător

O săptămână în care ești obosit, captivat, sunt multe lucruri, așa că dacă te apasă emoții puternice, poți să desconsideri toate amintirile de demult, dar te trezești la realitate, așa că fii cine ești și rezolvă-ți problemele.

Capricorn

În curând veți face o alegere. Există îndoială, dualitate, neliniște, ezitare și rivalitate cu o anumită persoană. Înainte de a acționa, reflectați, o întâlnire cu prietenii vă va ajuta să luați o decizie sau o alegere între două persoane.

Vărsător

O reuniune de familie vă va ajuta să înțelegeți care este adevărul. Pentru cei care nu au relații, apare o atracție mai mult intelectuală, decât fizică. Dialogul vă va ajuta să vă clarificați sentimentele și dacă vreți sau nu.

Pești

Începutul unei noi acțiuni, e foarte interesant că acțiunea se lasă cu o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă ajută să vă limpeziți gândurile și să puneți bazele unei relații solide cu cei din jurul vostru.

Citește și: Mihai Voropchievici, topul zodiilor nemiloase. Nu se gândesc la nevoile altora și fac orice pentru a-și îndeplini scopul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel