Mihai Voropchievici, topul zodiilor nemiloase. Nu se gândesc la nevoile altora și fac orice pentru a-și îndeplini scopul

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt semnele zodiacale care acționează fără pic de milă.

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care sunt zodiile extrem de nemiloase, lipsite de scrupule când își doresc neapărat să obțină ceva. Comportamentul lor este unic, spune numerologul.

Berbec

Ei sunt guvernați de Marte, au o determinare extraordinară, iar când au nevoie să rezolve ceva, au o atitudine curajoasă ceva de nedescris. Acest tip de personalitate duce și la abordări impulsive și de foarte multe ori nechibzuite. Indivizii tind să nu se gândească la consecințele acțiunilor lor și pun pe primul plan satisfacerea dorințelor și nevoilor personale. Asta le poate aduce momente de triumf, dar și probleme la locul de muncă. Respectarea regulilor și disciplina nu sunt întotdeauna punctele lor forte. Vor să-și croiască mereu propriul drum în viață, după propriile metode. Pot refuza să se supună normelor, au satisfacție când sunt ieșiți din turmă.

Gemeni

Sunt cunoscuți pentru abilitatea de a jongla cu adevărul în funcție de propriile interese. Promisiunile lor pot rămâne doar vorbe goale, atât timp cât există un interes constant pentru ei. Gemenii au o capacitate extraordinară de a se exprima. Pot ridica semne de întrebare în ceea ce privește moralitatea lor, pentru că asemenea Berbecului, când e să-și atingă scopul, nu ține cont de nimic. 

Balanță

Sunt caracterizați prin farmecul lor inegalabil, dar și prin aspecte întunecate ale personalități. Au tact diplomatic, multe personalități, pot ascunde tendințe egoiste și superficiale, manifestându-se prin înșelăciune și lipsă de transparență, pot crea iluzia unei persoane oneste. Cu toate acestea, poate să acționeze cu superficialitate și să ia decizii doar în propriul interes, chiar dacă asta necesită uneori compromisuri imorale.

Săgetător

Poate să-și schimbe codul moral în funcție de circumstanțe, adoptând atitudini contradictorii în cea ce privește sinceritatea și veridicul lucrului respectiv. În ciuda spiritului jovial și a dorinței de a explora noi orizonturi, poate adesea să cadă în capcana schimbărilor frecvente ale propriilor principii morale, tind să adopte o perspectivă flexibilă și față de moralitate, în funcție de nevoile și interesele lor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel