Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte compozitorul: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Data publicării:
Horia Moculescu, captură video Youtube
Descriere foto: Horia Moculescu, captură video Youtube

Horia Moculescu a oferit detalii, cu privire la starea sa de sănătate.

Horia Moculescu a confirmat faptul că este internat în spital, la doar o zi de când fosta sa soție a declarat faptul că acesta are probleme de sănătate. Totuși, celebrul compozitor spune că nu se confruntă cu probleme grave, ci este vorba doar despre consecințele pe care vârsta înaintată le aduce odată cu ea. Așadar, pianistul asigură pe toată lumea că este bine, iar după ce va sta o perioadă internat speră să fie și mai mult pus pe picioare. 

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere ... nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (...) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Horia Moculescu se luptă cu o boală fără tratament: ”O durere permanentă”. Îl chinuie de mai bine de 14 ani

 

„Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat”

Fost soție a lui Horia Moculescu a fost cea care, recent, i-a băgat pe fanii compozitorului în panică, după ce a declarat faptul că acesta nu se simte prea bine, motiv pentru care va fi internat. Femeia spunea faptul că, predominant, aceste probleme sunt cauzate de viciul pe care bărbatul l-a avut încă din tinerețe. 

„Horia o să meargă luna aceasta la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui.”, a spus pentru Click! Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați compozitori din România

 

„Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare”

Horia Moculescu are, de asemenea, și problemele specifice vârstei sale. Acesta se deplasează cu dificultate, însă fosta sa soție spune că bărbatul nu renunță la obiceiul de a-și îndeplini treburile casnice singur. Totuși, acesta este ajutat și de fiica sa, care îl iubește foarte mult. 

„Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare de aceea merge și greu pe stradă plus că urcă scările la fel de greu. Nidia are mare grija de el, îl iubește enorm. Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur...o casă mare de 140 metri pătrați.

Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia. Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucrurile mai rele care i se pot întâmpla. Gândesc doar lucruri pozitive, nimic mai mult”, a mai spus Mariana Moculescu pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel