Horia Brenciu, SFATUL pe care l-a dat fetelor sale în privința relațiilor: Puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, captură TV

Horia Brenciu a dezvăluit care este cel mai important sfat pe care l-a dat fiicelor sale în privința iubiților.

În cadrul podcastului său, atunci când a avut-o invitată pe Andreea Raicu, Horia Brenciu a dezvăluit ce sfat le-a dat fetelor sale în legătură cu relațiile. Artistul este foarte implicat în creșterea copiilor săi și își dorește pentru ei tot ce este mai bun. Horia Brenciu  are patru copii, pe care îi iubește mai presus decât orice. Alice Dumitrescu, soția lui artistului, are două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar Horia Brenciu le consideră și fetele lui. Alice și Horia Brenciu au împreună o fetiță, dar și un băiețel pe care l-au adoptat.

Horia Brenciu i-a mărturisit Andreei Raicu că și-a sfătuit fetele să se asigure că bărbatul de lângă ele le prețuiește și le face fericite. De asemenea, artistul a precizat că vrea doar să își vadă fetele împlinite.

„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește. Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații. Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?”, a spus artistul.

Andreea Raicu: „Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela„

Andreea Raicu este de acord cu Horia Brenciu și consideră că este foarte important să fie o conexiune strânsă între parteneri și să se respecte reciproc. 

„În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela. Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă. Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Iulia Sabbagh, primele declarații după ce soțul ei a plecat corespondent de război în Ucraina: Este îngrozit de ce se întâmplă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel