Iulia Sabbagh, primele declarații după ce soțul ei a plecat corespondent de război în Ucraina: Este îngrozit de ce se întâmplă

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Soția lui Christian Sabbagh a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, după ce soțul ei a plecat corespondent, în contextul războiului din Rusia și Ucraina.

Christian Sabbagh a decis să plece corespondent în Ucraina. Iulia Sabbagh, soția jurnalistului, a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum se descurcă de când soțul ei a plecat pe front, dar și cum este situația acolo. Aceasta a mărturisit că soțul ei este îngrozit de situația de acolo și nu-i vine să creadă cum stau copiii în frig și așteaptă să treacă vama, pentru a fugi din calea războiului. 

"În cursul săptămânii, soțul meu m-a anunțat că duminică, după jurnal, va trebui să plece corespondent în Ucraina și nu a fost o veste tocmai plăcută, mai ales că luni urma să fie ziua fetiței noastre și mi-aș fi dorit să fie și el alături de noi. Eu sunt o fire înțelegătoare, așa că nu m-am supărat, l-am înțeles, mai ales că lui îi place lucrul acesta. 

Noi ne împărțim îndatoririle părintești, având doi copii, iar acum că este plecat, mă descurc singură. Îi duc dimineața la grădiniță. După grădiniță îi duc la activitățile extrașcolare. Pe Anais o duc la pian, între timp îl duc pe George la înot și tot așa. Ajung acasă foarte târziu, le pregătesc cina, le fac baie, îi pun la somn și ne pregătim pentru o nouă zi. 

Anais este foarte atașată de tatăl ei și mă întreabă mereu când vine tati acasă. Vorbește cu el la telefon ca să o liniștească și să o asigure că tati vine repede acasă. Soțul meu mi-a spus că este îngrozit de ce se întâmplă în vama la Siret. Copiii stau în frig, în zăpadă și așteaptă să treacă granița. Este o imagine desprinsă din filmele de groază", a declarat Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Ce spunea Christian Sabbagh despre plecarea în Ucraina

”Categoric vreau să merg. Nu mi-e teamă, nu mi-a fost niciodată teamă să merg în teatre de război. Asta mi-e, de fapt, și meseria, eu sunt corespondent de război. Soția nu e prea încântată, dar mă înțelege profesional. E greu să mă înțeleagă, dar când o viață asta am făcut, acum nu mai zice mai nimic… Deși nu îi convine”, a declarat Cristian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, pentru fanatik.ro.

”Mă duc doar dacă începe războiul, mă duc să îmi fac meseria. Dacă nu se întâmplă nimic, nu voi merge, nu am ce să prezint. Ori te duci să simți într-adevăr pericolul, ori stai acasă. Sper să nu izbucnească totuși războiul, nu cred că își dorește cineva un război. Dar dacă se întâmplă, mă duc din prima clipă, voi face corespondențe de la fața locului. Deși eu, acum, nu cred că va porni un război la scară largă, rușii par să fi obținut ce voiau, iar americanii nu cred că vor dori un război la scară largă”, spunea Cristian Sabbagh, în urmă cu câteva zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel