Harta natală a Regelui Charles al III-lea, Scorpion cu Lună în Taur și Ascendent în Leu. Cum s-au „aliniat planetele”

Data actualizării: | Data publicării:
Regele Charles al III-lea, captură video YouTube
Descriere foto: Regele Charles al III-lea, captură video YouTube

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie, prințul Charles a fost proclamat rege: Regele Charles al III-lea. Cu o hartă natală extrem de puternică, era predestinat să devină rege într-o perioadă de „supremație” pe cer a semnelor fixe. 

Regele Charles al III-lea a avut mult de așteptat pentru a urca pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii și poate că așteptarea pentru el a însemnat un motiv de bucurie, mai ales că preluarea tronului însemna trecerea în neființă a mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Interesant este că nucleul hărților celor doi monarhi britanici are puncte comune, energia de Taur și cea de Leu, ambele semne fixe. Regele Charles s-a născut pe 14 noiembrie 1948, având Soarele în Scorpion, Luna în Taur și Ascendentul în Leu, în timp ce mama sa avea Soarele în Taur și Luna în Leu, Ascendentul fiind în Capricorn și oferindu-i longevitatea statutului. 

Nu e o coincidență faptul că anul acesta a avut loc conjuncția istorică Marte, Uranus și Nodul Nord în semnul Taurului, nici că avem în prezent Nodurile Lunare în Taur, respectiv Scorpion. 

De altfel, Regele are Nodurile Lunare strâns legate de semnele fixe, mai precis, exact Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion, având și Soarele în Scorpion, nu e de mirare că a avut atâtea crize de trecut.

Viața sa zbuciumată, problemele care s-au dorit ascunse, dar au ieșit toate la suprafață, în special cele legate de Prințesa Diana și de relația sa extraconjugală cu Camilla Parker Bowles, actuala Regină Consoartă, s-ar putea datora prezenței lui Pluto, chiar pe Ascendentul său. 

În ceea ce privește felul său de a domni, e posibil să fim martorii unei schimbări, dar și ai unor contradicții. Având în vedere că Regele are Ascendentul în Leu, va dori să atragă atenția și să strălucească în lumina camerelor, mai mult decât a dorit mama sa, cu siguranță.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience