Harry Styles, Billie Eilish şi Kanye West, capete de afiş la Festivalul Coachella 2022

Billie Eilish, sursa foto Instagram
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Instagram

Celebrul festival muzical Coachella revine în 2022, după doi ani de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, cu un line-up condus de Harry Styles, Billie Eilish şi Kanye West (numit de acum Ye - n.r.), într-o ediţie care se va desfăşura în perioadele 15 - 17 aprilie şi 22 - 24 de aprilie, potrivit unui comunicat publicat miercuri de organizatori.

Acest festival desfăşurat în Indio (California) este considerat unul dintre cele mai importante din lume şi are loc în Valea Coachella din deşertul Colorado, în două weekenduri succesive.

La ediţia de anul acesta vor concerta şi artişti latino, precum Karol G, Anitta, Banda MS, Chicano Batman, Grupo Firme, Ed Maverick, Ela Minus, Jessie Reyez, Nathy Peluso, Omar Apollo, Pabllo Vittar şi Natanael Cano.

Cântăreţii spanioli Carińo şi Paco Osuna completează seria de vedete ale muzicii hispanice la festivalul din 2022, care se va desfăşura din nou la Empire Polo Club şi unde sunt aşteptate să concerteze trupe ca Swedish House Mafia şi 88rising - Head In The Clouds, printre altele.

Platforma YouTube se va ocupa din nou anul acesta de difuzarea live în streaming a concertelor susţinute în cele două weekenduri succesive, în care îşi vor da întâlnire muzica rock, indie, hip-hop şi electronică. YouTube va fi canalul oficial al evenimentului şi va prezenta festivalul Coachella pentru milioane de fani din întreaga lume.

În martie 2020, organizatorii Festivalului Coachella au confirmat prima anulare a evenimentului. Festivalul a fost amânat pentru toamna acelui an, însă pandemia de COVID-19 a împiedicat în cele din urmă desfăşurarea ediţiei din 2020, precum şi a celei următoare, din 2021.

În prezent, procentul de vaccinare este destul de ridicat în Statele Unite, deşi varianta Omicron a dus la o creştere exponenţială a numărului de infectări.

Cu toate acestea, organizatorii festivalului consideră că vor putea garanta toate măsurile sanitare necesare şi au prezentat afişul principal al acestui eveniment muzical de amploare, care reuneşte anual peste 250.000 de spectatori, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 ian 2022, 18:11 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience