Halle Berry va juca într-un film cu extratereștri: Moonfall

Data actualizării: | Data publicării:

Actriţa americană Halle Berry, premiată cu Oscar în 2002, va interpreta rolul principal feminin în "The Mothership", un film SF produs de platforma de streaming Netflix.

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 54 de ani, va fi şi producător executiv al acestei producţii.

Filmul va spune povestea personajului Sara Morse (Halle Berry) la un an după ce soţul ei a dispărut misterios din ferma pe care cuplul o deţinea într-o regiune rurală. Atunci când descoperă un obiect straniu şi de origine extraterestră sub casa lor, Sara şi copiii ei pornesc într-o cursă contra cronometru pentru a-şi găsi soţul şi tatăl şi, totodată, pentru a descoperi adevărul.

Matthew Charman, un scenarist nominalizat la Oscar, va debuta în lungmetraj cu acest proiect şi a scris totodată scenariul peliculei, notează Agerpres. 

Halle Berry nu este o prezenţă străină de universul producţiilor SF. Ea a jucat deja în franciza "X-Men" şi în serialul "Extant". De asemenea, celebra actriţă a fost distribuită de curând într-un nou film SF al regizorului Roland Emmerich, care se va intitula "Moonfall".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel