Halle Berry, reacție FABULOASĂ, după ce i-au fost criticate prestațiile din așternut: Întreabă-l...

Data publicării:
Halle Berry, Foto Instagram
Descriere foto: Halle Berry, Foto Instagram

Halle Berry îi închide gura actriței LisaRaye McCoy, care i-a comentat prestațiile din dormitor.

În ciuda faptului că Berry este considerată una dintre cele mai sexy femei din Hollywood, McCoy a spus că „a auzit” că Berry, în vârstă de 54 de ani, nu e bună la pat. 

McCoya făcut declarațiile într-un episod recent al emisiunii digitale Cocktail cu Queens a Fox Soul împreună cu co-gazdele Claudia Jordan, McCoy, Vivica A. Fox și Syleena Johnson.

 

Conversația a fost inițial despre apariția producătorului Hitmaka pe Drink Champs și despre presupusele sale relații cu Naturi Naughton și Teairra Mari.

„Nu-mi pot imagina că Toni Braxton nu va fi capabilă să-l pună în valoare cu cantitatea de cântece de dragoste pe care le are această fată”, a spus Johnson.

„Nu știi ce face ea în dormitor. Este la fel ca Halle Berry ”, interveni McCoy. „Numai vorbe și nicio acțiune!”

Interesată de afirmația lui McCoy, Jordon i-a cerut mai multe detalii, la care McCoy a răspuns: „Așa se zvonește. Asta am citit. Asta am auzit. Asta spun ei. "

"Domnișoară @ TheRealLRaye1, întreabă-l pe omul meu @vanhunt, îți va spune tot ce trebuie să știi ”, a răspuns Halle Berry pe TwitterGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel