Halle Bailey spune că e ''onorată'' să o interpreteze pe Ariel în remake-ul ''Little Mermaid''

Data publicării:
Halle Bailey, captură video YouTube
Descriere foto: Halle Bailey, captură video YouTube

Cântăreaţa şi actriţa americană Halle Bailey a spus că e ''onorată'' să interpreteze personajul Ariel într-un remake live action al ''The Little Mermaid''.


Bailey, în vârstă de 23 de ani, joacă rolul unei sirenei care visează să devină muritoare în acest remake care a avut premiera mondială luni în Los Angeles, la peste 30 de ani de la lansarea peliculei originale.

''Sper ca atunci când vor ieşi de la film, oamenii să ia cu ei multă dragoste şi bucurie şi fericire, şi mai ales ca toţi băieţeii şi fetiţele de culoare să se poată vedea reprezentaţi pe o scară atât de mare'', a declarat Bailey pentru Reuters.

''Sunt onorată să mă aflu în această postură'', a mai spus actriţa.

Trailerul filmului, lansat anul trecut, a fost întâmpinat de un val de reacţii rasiste în mediul online, dar şi de reacţii entuziaste ale copiilor de culoare, încântaţi să o vadă pe Bailey în rolul unei prinţese Disney.

''E important ca fetiţele să se vadă în lucruri, în filme, în reprezentări'', a spus Awkwafina (Nora Lum), care îşi împrumută vocea pescăruşului Scuttle.

Melissa McCarthy interpretează rolul maleficei Ursula, Javier Bardem est regele Triton, iar Jonah Hauer-King este Eric, muritorul de care se îndrăgosteşte Ariel.

''Îndrăgim cu toţii povestea aceea de dragoste instinctivă dintre personajele Disney, dar într-o versiune live action... am vrut ceva poate mai profund'', a spus Hauer-King despre această nouă abordare a poveştii dintre Ariel şi Eric.

Premiera filmului a avut loc în contextul unei greve de aproape o săptămână a mii de scenarişti de film şi televiziune de la Hollywood.

''Nu există poveste fără scenarişti. Ei sunt fundamentul a ceea ce facem noi şi sper ca ei să obţină respectul şi tratamentul pe care-l merită în aceste negocieri'', a spus Bardem, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel