Habar nu aveai ce truc uimitor poți face din două linguri de zaț de cafea și două de iaurt. Trebuie să-l încerci

Sursa foto: Zaț de cafea și iaurt, unsplash/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Zaț de cafea și iaurt, unsplash/ colaj foto

Proprietățile cafelei pentru piele sunt variate. Este un aliat puternic împotriva celulitei, funcționează ca un excelent exfoliant și este un truc infailibil pentru a lupta împotriva cearcănelor. Combinat cu alte ingrediente, devine și mai bun și poate deveni una dintre cele mai bune resurse ale noastre pentru trucuri de frumusețe de casă. Continuați să citiți, pentru că la StiriDiaspora.ro vă dezvăluim cum să faceți o mască de cafea și iaurt.

Iaurtul are și proprietăți grozave atunci când vine vorba de tratarea pielii. Proprietățile sale antibacteriene îl fac bun pentru combaterea coșurilor și punctelor negre și servește, de asemenea, la hidratarea și reducerea iritațiilor pe pielea sensibilă. Aruncă o privire la cum să faci o mască de iaurt natural pentru a vedea toate posibilitățile acesteia.

Combinat cu cafea, vei avea un amestec și mai puternic și mai versatil. Masca cu cafea și iaurt este astfel foarte recomandată pentru hidratarea și exfolierea pielii, în special a celei mai grase. Dar nu este singura sa virtute: masca cu cafea și iaurt ajută la reducerea umflăturilor faciale, ceea ce o face masca perfectă atunci când nu ai dormit prea mult.

 

 

Mască din cafea și iaurt

 

Pentru a face această mască aveți nevoie de cafea măcinată sau zațul de la cafea și un iaurt natural. Un iaurt cu aromă nu merită, deși marca producătorului de iaurt natural nu va conta. Dacă ai acasă miere, poți și să profiți de ea și să o adaugi în mască pentru a obține și mai multe proprietăți.

Luați un recipient în care să faceți amestecul. Turnați iaurtul în recipient și adăugați câteva linguri de cafea măcinată sau zaț de cafea. Cafeaua va fi cea care da puterea de exfoliere, așa că în funcție de modul în care doriți să fie mai mult sau mai puțin exfoliantă, ar trebui să adăugați mai multă sau mai puțină cafea. Pentru cei care caută echilibrul perfect, puteți alege să amestecați iaurtul și cafeaua în părți egale (de exemplu, două linguri de cafea pentru două linguri de iaurt).

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 mai 2022, 15:34 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience