Gwyneth Paltrow a pozat goală de ziua ei de naștere: „50 nu a arătat niciodată atât de bine" / FOTO

Data publicării:

Gwyneth Paltrow sărbătorește cea de-a 50-a aniversare pozând goală.

Gwyneth Paltrow este de mult timp o susținătoare a îmbrățișării îmbătrânirii și a respingerii ideii că trupurile noastre trebuie să arate într-un anumit fel. Acum, când fondatoarea Goop împlinește 50 de ani,  își sărbătorește corpul într-un mod îndrăzneț - goală și acoperită cu vopsea aurie.

Gwyneth Paltrow: Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă

Pentru ziua ei de nașter, Paltrow a împărtășit pe Instagram imagini de la o ședință foto nud, în care apare acoperită cu vopsea aurie.

 "50 nu a arătat niciodată atât de bine", este descrierea făcută de Goop, în dreptul imaginii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)


Recent, Gwyneth Paltrow a vorbit despre împlinirea vârstei de 50 de ani într-o postare pe blogul ei.

 

„Îmi amintesc foarte bine ziua de naștere a mamei mele, când a împlinit 50 de ani. Cred că a fost prima aniversare "mare" pe care am putut să o sărbătoresc cu ea ca adult. A fost la etaj, la Michael's, o vedetă timpurie a scenei culinare din LA, un loc pe care ambii mei părinți îl adorau. Sala de mese era plină de prieteni în jurul unor mese rotunde. Cina a fost delicioasă, vinul bun a curs. Toată lumea a fost rugată să contribuie cu o poezie în loc de un cadou obișnuit. Îmi amintesc râsete în hohote, lacrimi de fericire. Îmi amintesc de mama mea plină de viață și de bucurie la convergența dintre dragostea afișată, deliciul și poeziile minunate/încântătoare/brilante.

În luna noiembrie a anului următor, tatăl meu a împlinit 50 de ani și aceasta a fost o cu totul altă tenură. Am mers pe insula Nevis, doar noi patru. Vremea a fost rea. Era cenușiu și neobișnuit de rece. Tatăl meu era cuprins de ceva ce nu puteam articula, dar puteam simți. Membrana dintre noi era poroasă, căci eram atât de apropiați. Spunea că este "bine", dar l-am găsit înghițit de ceva - se simțea lipsit, neancorat într-un fel. A fost tulburător. Nu putea să îmbrățișeze piatra de hotar, acest marcaj al trecerii timpului. Poate că, la un anumit nivel, știa că va fi ultimul său deceniu.

Mă frapează modul în care, pentru ambii mei părinți, vârsta de 50 de ani a părut ca o reglare de conturi. Pentru mama mea, a fost un punct culminant al minunilor, al înălțimilor, al iubirilor, al artei. Pentru tatăl meu, un apogeu al tristeților.

Pe 27 septembrie, voi împlini 50 de ani. În timp ce stau aici, contemplând această idee, într-o dimineață de vară târzie, fără umezeală în aer, cu briza mișcând doar vârfurile copacilor, în mod ciudat nu am senzația că timpul a trecut. Sunt la fel de conectată la acest sentiment de dor, de promisiune - promisiunea toamnei, de ceva în reflux - ca și acum 30 de ani. Înțeleg, la un anumit nivel, că viața este liniară, că am trăit până acum un număr x de zile și că am mai multe în coșul de sub braț decât pe câmpul din fața mea. Dar există ceva despre dulceața vieții care există în adâncul meu și care este neschimbat, care nu se va schimba. Este esența esenței. Pare să fie din ce în ce mai dulce”, a scris vedeta pe blogul său.

În articol, ea a spus că, în timp ce face tot ce poate pentru a avea o sănătate bună și longevitate, "am o mantră pe care o inserez în acele gânduri nesăbuite care încearcă să mă deraieze: Accept. Accept semnele și slăbirea pielii, ridurile. Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitația, de a sfida logica, de a sfida umanitatea. Îmi accept umanitatea."

Paltrow a mai explicat că odată cu vârsta vine și o conștientizare de sine la care nu se aștepta, adăugând că a făcut multe greșeli în trecut: "Aș vrea să mă recunosc pe deplin. Sunt imperfectă".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel