Ce a găsit Mirela Vaida în camera copiilor ei: „Îmi este frică. Eu am fobie”

Data publicării:

Mirela Vaida s-a speriat foarte tare când a intrat în camera copiilor săi, unde se afla un hamster.

Mirela Vaida este o familistă convinsă, bucurându-se de fiecare clipă petrecută alături de soțul și de cei trei copii ai lor. Atunci când nu este la evenimente private și nici pe micile ecrane, prezentatoarea TV încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei mici, astfel încât aceștia să nu simtă nicio clipă absența părinților lor. În acest sens, vedeta încearcă să le facă și toate plăcerile copiilor și să le ofere tot ce-și doresc. Chiar dacă ultima dorință a lor nu a fost atât de mult pe placul prezentatoarei, aceasta a trecut cu vederea, însă nu avea să știe ce urmează. Concret, tatăl micuților le-a cumpărat acestora un hamster, însă Mirela Vaida spune că are fobie la astfel de animale.

„Deci copiii au cumpărat un hamster și îmi este frică să intru pentru că eu am fobie de hamsteri. Măi, Carla, mami, nu v-am rugat să nu cumpărați pentru că mie îmi este frică de șobolani. Îmi este frică, mi-e teamă, mami. Și dacă îl scăpăm prin casă?. Eu nu pot să mă uit la șobolanul ăsta, ce să facem cu el în casă? Ce urât face, dacă-l scăpăm, unde îl găsim?”, a spus Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mai mult, Mirela Vaida le-a cerut și un sfat fanilor săi, întrucât nu știe cum se poate proceda în această situație. 

„S-a îngroșat rău gluma! Eu am fobie la așa ceva! Cum se procedează în situația asta? A cedat taică-su și le-a cumpărat hemsterul.”, a scris prezentatoarea.

VEZI și: Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV


Cum îți organizează Mirela Vaida programul zilnic

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne spunea cum reușește să-și organizeze treburile zilnice. Copiii fac mereu parte din planurile vedetei, aceasta fiind cea care îi duce în fiecare dimineață la școală, dar îi și ia.

„Eu las copiii dimineața, la ora 8:00, la școală. După școală, soțul meu se ocupă să-i ducă la activitățile extracurriculare: sport, balet, pian, fotbal, tenis, înot, le avem și pe acestea împărțite pe zile. Luni facem ceva, marți altceva, în fiecare zi este ceva nou. Ducem copiii de mici să practice diferite sporturi, chiar dacă nu este ușor nici pentru soțul meu, care vine de la serviciu și deja trebuie să ia copiii și să-i ducă la 20 de km distanță sau pe unde are fiecare activitățile, dar până la urmă în viață muncim pentru copii. Seara, în jurul orei 19-20, ne întâlnim cu toții acasă, stăm două ore de vorbă, după care începe rutina de seară, care este și ea cu reguli clare. Adică cu rugăciune, poveste de seară, spălat pe dinți și tot așa.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola

Mirela Vaida vrea al patrulea copil: „Să vedem ce urmează”. Anunțul făcut de prezentatoare

„Multă lume mă scuză că eu nu fac nimic”

În timp ce vedeta are un program extrem de aglomerat, care-i implică mereu și pe cei mici, aceasta primește diferite acuzații de la urmăritorii săi, care nu văd niciodată eforturile făcute de aceasta.

„Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic, pentru că sunt toată ziua plecată și că, de fapt, am oameni plătiți care fac totul. cine nu știe, normal că vorbește. Eu știu foarte bine cum mă ocup de casa mea și de copiii mei. Într-adevăr, am o bonă, pentru că nu avem cu cine să îi lăsăm când plec eu la serviciu, trebuie să fie cineva cu ei. Bona este deja parte din familia noastră, de mai bine de șase ani, dar, în rest, sunt mamă cu normă întreagă și cred că este normal să fie așa, pentru că toate mamele au serviciu, după care vin acasă, fac mâncare, spală, calcă și asta înseamnă să fii mamă. Nu e nicio chestiune pe care o fac eu în plus sau în minus.”, a continuat Mirela Vaida.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel