Golden Buzz pentru Nicolae Drăghici. A fost cel mai spectaculos număr din istoria Românii au talent

Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Drăghici, Românii au talent
Descriere foto: Nicolae Drăghici, Românii au talent

Drăghici Nicolae, cunoscut ca Lae, în vârstă de 72 de ani, a impresionat jurații de la Românii au talent. Bărbatul a luat Golden Buzz. 

Drăghici Nicolae, în vârstă de 72 de ani a făcut spectacol la Românii au talent. Bărbatul, cunoscut ca Lae, a avut cel mai spectaculos număr de la cel mai cunoscut show de televiziune. Cu o carieră impresionantă în cascadorie, Drăghici Nicolae a dovedit faptul că vârsta este doar un număr, iar când pasiunea își spune cuvântul, nu te mai poate opri nimic din ceea ce vrei să facă. Bărbatul i-a uimit pe jurații Românii au talent cu cascadorie impresionantă. 

Golden Buzz pentru Nicolae Drăghici

Drăghici Nicolae, cunoscut ca Lae, a fascinat pe toată lumea cu energia și curajul său. Alături de fiul său, bărbatul a făcut o cascadorie spectaculoasă cu mașina. 

„Am 72 de ani. Am venit să vă cunosc și să mă cunoașteți. Mă numesc Drăghici Nicolae, mi se spune Lae. Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. Sunt cascador de meserie. În 79 am făcut primul film și de atunci nu m-am mai oprit și nu mă poate opri nimeni”, și-a început bărbatul discursul. 

Întrebat de Andra care a fost cea mai dificilă cascadorie, bărbatul a răspuns:  ”Am zburat cu o Dacia peste 4 TIR-uri în lungime. Săritura peste TIR-uri am abordat-o cu foarte mult curaj. Nu ai cum să faci meseria asta cu frică. A fost un șoc pentru toată lumea de acolo. Șocul a fost că am ieșit din mașină și am salutat, nu că am sărit peste TIR-uri”

Andra s-a arătat emoționată de astfel de momente, aparent destul de periculoase. 

Andra: Doamne ajută să fie bine!

Dragoș: A luat foc!

Smiley: Eu v-am zis că e periculos!

Dragoș: Cică e bine totul. E bine!

Andi: Deci am rămas fără vorbe....

Andra: Iar îmi vine să plâng...

Drăghici Nicolae: Cam ăsta a fost talentul nostru!

Andi: Vai de capul meu, trebuie să vă spun ceva...Pentru Andra a fost foarte dificil. Asta a fost cascadoria vieții ei. M-au trecut toți fiorii. Nu am simțit niciodată frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar cred că ne-ați adus cel mai fenomen moment, nu știu să exprim ce am putut să simt.

Smiley: E ceva nemaivăzut la noi, la Românii au talent.

Drăghici Nicolae: Am dorit să nu vă pară rău că v-am scos afară din zona de confort. Într-o meserie ca asta, s-au cam dus emoțiile.

Andi: Eu sunt într-o dilemă foarte mare. Dacă eu dau DA, e foarte posibil să trecem printr-un moment similar în etapa următoare. Eu i-am văzut pe copiii tăi plângând. Și acum eu ce fac? Dau DA, ca să-i văd plângând?

Drăghici Nicolae: Data viitoare venim fără copii!

Bobonete: Cred că este un har pe care îl aveți, atât dumneavoastră, cât și fiul dumneavoastră. Nu aș vrea să vă mai văd nepoții plângând. Jos pălăria în fața dumneavoastră, sunteți mega meseriași.

Dragoș: Este numărul la care am simțit cel mai intens. O să vă rog să vă simțiți ca la film.

Astfel fiind spuse, Dragoș nu a mai lungit vorba și i-a dat Golden Buzz concurentului care a făcut spectacol la „Românii au talent”.

Citește și: Mioara Roman va fi înmormântată cu mare fast. Oana Roman a pregătit funeraliile mamei sale, de anul trecut: „Și-a dorit să o fac frumoasă pe mama ei. Va fi dusă cu o limuzină de lux”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel