Gogoaşă din Trăsniţii, despre momentele grele prin care a trecut după operația la rinichi: „Cel mai parșiv tip de cancer”

Data publicării:
Constantin Zamfirescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Constantin Zamfirescu, sursa foto Instagram

Constantin Zamfirescu a făcut primele declarații după ce a fost operat la rinichi. 

Constantin Zamfirescu este unul dintre cei mai talentați actori din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, acesta a primit cea mai cruntă veste din viața lui, în toamna anului trecut. Celebrul actor a fost diagnosticat cu cancer la rinichiul drept și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. 

 

Alina Pușcaș a suferit un atac de panică. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Mi s-a blocat respirația”


”Este o situație care m-a marcat. Este vorba despre un cancer. Am avut un cancer la rinichiul drept, care s-a manifestat pe tăcute. Este cel mai parșiv tip de cancer pe care îl poate avea un om. Am aflat mai târziu chestia asta. Lucrează pe tăcute și te poate aduce în stadiul final, fără să simți nimic. Simptomele nu sunt evidente, pot fi mici dureri locale, foarte rar, care te țin câteva minute și pe care le dai pe colici renale, ca un fel de cârcel în zona rinichiului, care nu te pun în gardă”, a declarat Constantin Zamfirescu în emisiunea Showbiz Report.

 

Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie, la două luni după ce a născut. Vedeta, mândră de formele ei/ FOTO


Constantin Zamfirescu a declarat că medicii au l-au descoperit în stadiul 1 din cele 4. Chiar dacă nu a avut simptome actorul susține că tumoarea era de dimensiunea unei prune și îi invadase peretele lateral al rinichiului. 


”Următorul simptom care ar putea să te pună în gardă este sângele din urină, dar eu nu l-am avut. Am fost descoperit în stadiul 1, din patru stadii, ăsta a fost stadiul 1. A fost de dimensiunea unei prune și era invadat peretele lateral, era invadat jumătate. Orice tumore care se scoate, se scoate cu țesut de garanție. Domnul doctor mi-a descoperit formațiunea și m-a rugat să mai fac investigații și acolo, doamna doctor mi-a spus că e ceva suspect”, a adăugat actorul. 

 

Lora și-a fisurat piciorul. Artista a ajuns de urgență la spital din cauza durerilor insuportabile: ”Am fisură. Sper să nu fie nevoie de operație” / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel