Alina Pușcaș a suferit un atac de panică. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Mi s-a blocat respirația”

Data publicării:
Alina Pușcaș, sursa instagram
Descriere foto: Alina Pușcaș, sursa instagram

Alina Pușcaș a făcut un atac de panică din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatoarea TV se afla cu copiii în mașină.

Alina Pușcaș a avut parte de un atac de panică din cauza unor probleme de sănătate. Mai exact, prezentatoarea TV se confruntă cu alergii de mai bine de doi ani de zile, însă acum lucrurile s-au agravat. Aceasta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că în urmă cu o zi nu mai putea să respire, moment în care a făcut și un atac de panică. Totul s-a întâmplat în timp ce se afla la volan, copii ei fiind în mașină.

Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor , cu ochii în lacrimi, că este în drum spre medicul alergolog pentru a rezolva această problemă.

„Sunt într-o situație destul de nasoală cu alergiile. Nu plâng. Așa este reacția, destul de agresivă. În concluzie, merg chiar acum la alergolog pentru că s-a agravat mult în ultima perioadă”, le-a spus Alina Pușcaș, cu ochii în lacrimi din cauza alergiilor, urmăritorilor ei de pe Instagram.

Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că, în urmă cu o seară, din cauza alergiilor a făcut tahicardie, nu mai vedea clar, nu mai putea să respire, moment în care a făcut și primul ei atac de panică.

„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum. În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a mărturisit prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel