Glumeții zodiacului. Acestea sunt cele mai „neastâmpărate” semne zodiacale, potrivit astrologilor

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Acești șmecheri sunt întotdeauna puși pe distracție - chiar dacă asta înseamnă că trebuie să încalce regulile. 

Cunoaștem cu toții pe cineva care râde pe furiș atunci când provoacă probleme. Aceștia sunt prietenii care adoră glumele, se bucură să agite apele într-o dezbatere aprinsă sau fac tot felul de șotii. Dar, deși putem să ne dăm ochii peste cap la acești păcălici sau chiar să considerăm că farsele lor constante sunt oarecum enervante, s-ar putea să nu fie numai vina lor - astrele ar putea fi de fapt implicate. Potrivit astrologilor, unii oameni sunt pur și simplu mai predispuși la a face glume, potrivit Bestlifeonline.


6. Fecioară


În timp ce Fecioarele sunt cunoscute pentru caracterul lor practic și sensibil, Stina Garbis, astrolog Psychic Stina, spune că aceste persoane pot provoca ocazional agitație.

"Fecioara este un semn puțin probabil să creeze răutăți, dar guvernatorul lor e Mercur, care este făcătorul de necazuri al zeilor", spune ea pentru Best Life. "Acesta este genul de semn care îți va face farse la locul de muncă. Năzdrăvăniile lor sunt destul de inofensive și se rezumă la glume prostești, dar inofensive."

Deși este oarecum în contradicție cu reputația lor de perfecționiști, Garbis adaugă că Fecioarele "au de fapt un simț al umorului destul de bun atunci când ajungi să le cunoști".

 


5. Scorpion

Scorpionii ambițioși și independenți pot cauza probleme, dar, spre deosebire de alte semne care ar putea dori doar să facă o glume inofensive, Garbis avertizează aceștia pot fi puțin răutăcioși.

"Cu toate acestea, răutățile Scorpionilor sunt mai haotice și sunt de genul celor care vor ridica oamenii unii împotriva celorlalți", spune ea. "Le place să stârnească probleme și drame și să vadă cum se desfășoară. Ei creează răutăți din răzbunare".

"Vor să te vadă transpirând pentru a putea râde de tine, nu cu tine", adaugă Garbis.

Bella Nguen, editorialistă de astrologie la Indieology Magazine, spune că unii Scorpioni sunt cam șireți.

"Mintea lor strategică le permite să manipuleze situațiile, jucând subtil jocuri mentale cu ceilalți, în timp ce își țin ascunse adevăratele intenții", spune ea. "Alura lor enigmatică îi lasă adesea pe ceilalți să se întrebe despre adevăratele lor intenții, ceea ce se adaugă la reputația lor răutăcioasă".

 

4. Vărsător


Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai creative și unice semne, Vărsătorul este, de asemenea, unul care nu joacă întotdeauna după reguli.

"Vărsătorii sunt cei care gândesc în afara cutiei", spune Raquel Rodriguez, astrolog și fondator al Your Zodiac. "Au această latură rebelă și independentă care adoră să sfideze regulile. Așadar, s-ar putea să vină cu idei unice și amuzante în orice situație, ceea ce ar putea duce la un pic de răutăți."

Nguen adaugă că aceste spirite libere independente "nu țin cont de faptul că li se spune ce să facă".

"Natura lor rebelă îi conduce în mod natural pe căi răutăcioase, deoarece caută în mod constant modalități de a sfida regulile", explică ea, menționând că dorința lor de a merge împotriva regulilor este adesea bine intenționată.


"Iată unde devine intrigant: Vărsătorii posedă, de asemenea, o creativitate și o inovație incredibile", spune ea. "Ei ar putea iniția un protest împotriva unei ordonanțe locale sau chiar să lanseze o platformă de socializare complet nouă".

 


3. Săgetător

 

Un alt semn care se identifică mai mult ca un "spirit liber" este Săgetătorul - și sunt dispuși să intre în ceva probleme dacă sună suficient de interesant.

"Săgetătorii sunt cunoscuți pentru poznele lor viclene", spune Nguen. "Acești căutători de senzații tari sunt în permanență în căutarea de noi experiențe și nu au nicio reținere în a depăși limitele. Cu toate acestea, uneori, impulsivitatea lor îi bagă în necazuri! S-ar putea să găsești un Săgetător care decide spontan să facă parașutism sau să traverseze țara cu autostopul, pur și simplu pentru că le trezește interesul."

Rodriguez indică, de asemenea, faptul că Săgetătorul este răutăcios, dar, la fel ca Vărsătorul, acești oameni caută doar să facă viața un pic mai interesantă.

"Sunt întotdeauna dispuși să facă o călătorie interesantă sau o expediție sălbatică", spune ea. "Săgetătorilor le place să exploreze idei și locuri noi, ceea ce implică adesea încălcarea câtorva reguli ici și colo, totul în distracție, bineînțeles. Iubirea lor pentru libertate duce adesea la câteva răutăți inofensive pe parcurs."

 


2. Leu

Leii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru lumina reflectoarelor și dorința de a impresiona, ceea ce nu constituie întotdeauna cel mai bun comportament.

"Leii sunt animatorii zodiacului. Conduși de Soare, Leii posedă o natură înflăcărată și pasională", spune Rodriguez. "Acest lucru se poate traduce deseori în răutăți, deoarece le place să fie în centrul atenției și vor găsi modalități creative, adesea jucăușe, de a se asigura că sunt."

Așadar, nu fi surprins dacă amicul tău Leu te provoacă să dansezi pe o masă sau adună grupul pentru un joc zgomotos, adaugă Rodriguez - ei vor să mențină lucrurile vii. Și dacă nu le accepți provocarea, fii avertizat - Nguen notează că Leii pot, de asemenea, "recurge la manipulare sau la farse jucăușe pentru a-și atinge rezultatele dorite".

 

1. Gemeni

 

Când vine vorba de cel mai „răutăcios” semn zodiacal, Gemenii sunt, fără îndoială, numărul unu. Ca și Leii, sunt "sufletul petrecerii" și predispuși să facă farse, spune Rodriguez, dar dualitatea lor complică problema.

"Ei sunt reprezentați de Gemeni, iar asta înseamnă că au două personalități diferite", spune Rodriguez. "Într-un minut, sunt foarte serioși, iar în următorul, ești ținta farselor lor. Spiritul lor glumeț pot transforma orice situație într-o anecdotă plină de umor. Nu este niciodată un moment de plictiseală cu ei!"

Și, deși nu știi niciodată la ce să te aștepți de la un Gemeni, Nguen spune că sunt relativ consecvenți în abilitatea lor de a "eluda consecințele".

"Având la dispoziție un spirit rapid și farmecul, ei vorbesc fără efort pentru a scăpa de probleme", spune ea. "În plus, căutarea lor nesfârșită de distracție le asigură că sunt mereu în căutare de modalități de a injecta emoție în orice situație."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel