Giulia Anghelescu și soțul ei, testați pozitiv pentru COVID-19. Vedeta a ratat vacanța în Austria: „Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile”

Data publicării:
Giulia Anghelescu și soțul ei, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Anghelescu și soțul ei, foto Instagram

Giulia Anghelescu și soțul ei și-au ratat concediul din Austria după ce au fost testați pozitiv pentru Covid-19.

Giulia Anghelescu și soțul ei aveau bagajele făcute pentru a pleca în concediu în Austria, la schi. Din păcate, vacanța celor doi a fost anulată, după ce au fost confirmați pozitivi pentru Covid-19. 

În spirit de glumă, artista a îmbrăcat echipament de schi și s-a pozat lângă brad, acasă, explicând că așa va arăta concediul ei pentru următoarele 14 zile, timp în care va trebui să stea în carantină.


,,Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și totuși lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria dar atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă!!! Vă pupam! Stay safe!”, a scris Giulia pe Instagram, în dreptul fotografiei în care este îmbrăcată cu echipamentul de sporturi de iarnă. 

 

Cum se simte vedeta

 

Deși este pozitivă Covid, Giulia Anghelescu spune că se simte bine. Ea a ținut legătura cu fanii ei, pe rețelele de socializare, unde le-a arătat cum soțul ei gătește și cum își petrec timpul în concediul transformat în carantină.

,,Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!”, a mai spus Giulia pe Instagram. 

 

Giulia și soțul ei au fost despărțiți un an și jumătate

 

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă de-a lungul timpului, aceasta și-a ținut căsnicia departe de ochii curioșilor, recent, vedeta a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din mariajul ei. Giulia și partenerul ei de viață s-a despărțit pentru un an și jumătate. 


„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. 


Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a spus Giulia Anghelescu pentru VIVA!.


Giulia Anghelescu s-a luptat foarte mult pentru a se împăca cu soțul ei. Vedeta recunoaște că a făcut foarte mulți pași pentru a repara ce s-a stricat, dar spune că tot efortul a meritat. Acum totul între ei este foarte bine și au reușit să se redescopere unul pe celălalt. 


„Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră. A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii”, a mai adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel