Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele fetiței: „Ne-am îndrăgostit iremedial de primul ei zâmbet”

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie. Fetita celor două vedete a venit pe lume perfect sănătoasă, însă numele ei a fost un mister, până azi. 

Gina Pistol a dezvăluit numele ales pentru fetița sa. Cei doi proaspeți părinți au înregistrat-o deja pe micuță, care se numește Josephine Ana Maria, Maria fiind numele de familie pe care il poartă de la tatăl ei, pe numele spu real Andrei Tiberiu Maria. 

 

Gina Pistol a împărtășit cu fanii o fotografie cu fiica ei, de pe vremea în care încă era în burtică.

„Josephine. Ne-am îndrăgostit iremedial de primul ei zâmbet”, a scris Gina Pistol în dreptul unei imagini de la ecograf. 


În urmă cu o zi, Smiley a avut primul interviu în calitate de tătic. Artistul a povestit cât de bucuros este ăentru ceea ce trăiește și a dezvăluit că micuța Josephine seamănă cu Gina.

„Suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna. Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea. Nu a inceput sa zica tata!’, a spus Smiley la Pro Tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel