Gina Pistol, SECRETUL pe care i l-a ascuns mamei sale: „A aflat din presă. A fost foarte urât”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, captură Video YouTube
Descriere foto: Gina Pistol, captură Video YouTube

Gina Pistol a mărturisit că i-a ascuns mamei sale un aspect important legat de sănătatea ei. 

Gina Pistol a devenit mamă la 39 de ani. În martie 2021, vedeta a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Un adevărat miracol, crede vedeta, căruia medicii i-au spus că nu va putea deveni mamă. 

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Gina Pistol a mărturisit că nu a găsit niciodată puterea de a-i spune mamei sale că nu poate să-i ofere nepoți, deși aceasta o întreba mereu „când va deveni mamă”. Mai mult, vedeta spune că nici în momentul în care a rămas însărcinată nu a apucat să-i spună mamei sale, aceasta aflând din presă vestea că va deveni bunică. 

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii.

Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri.”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul podcastului Fain & Simplu, de pe YouTube. 

Motivul pentru care nu i-a spus mamei sale că era însărcinată

Recent, frumoasa blondină  a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri insuportabile. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, notează VIVA.

Gina Pistol a fost crescută de bunica ei, Dumitra, care a preluat-o pe vedetă la câteva zile de la naștere. Părinții Ginei s-au despărțit când aceasta era foarte mică, astfel că ea nu a putut avea parte de un mediu familial stabil. 

Gina Pistol, marcată de divorțul părinților

 În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar pe pagina lui de Youtube, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute care i-au marcat existența. 


„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când.... ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, „Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită”.


Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în podcastul „Fain și Simplu”. 

Iubita lui Smiley s-a născut la Roșiorii de Vede, însă primii ani din viață i-a petrecut în Pitești, la bunica ei. După ce s-a născut fratele ei, mama vedetei a luat-o în București și pe Gina, unde au locuit în Ferentari. 

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani', a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea.


Bunica prezentatoarei TV spunea la acel moment că Gina a făcut pace cu tatăl ei și că relațiile dintre ei au devenit bune,  după ce aceasta a aflat că mama ei a fost cea care ar fi lăsat-o la bunică.

„Îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă', a mai spus dezvăluit Bunica Dumitra.

 

Gina Pistol a declarat în repetate rânduri că a avut o copilărie cu neajunsuri și că de la vărsta de 6 ani, de când s-a mutat cu mama ei, a trebuit să se implice în treburile casnice și chiar să aibă grijă de fratele ei, Paul, care este cu 5 ani mai mic decât ea. 

Deși nu a avut o viață ușoară, Gina Pistol și-a depășit condiția și a evoluat într-o femeie admirată de toată lumea, cu o imagine impecabilă și cu o atitudine modestă. Ea spune că toate greutățile au învățat-o să „tragă mai mult pentru a obține ce își dorește și să nu renunțe niciodată”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel