Gina Pistol se pregătește de trimestrul al treilea de sarcină. „Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav”

Data publicării:
Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Gina Pistol, instagram

Vedeta TV va intra în curând în trimestrul al treilea de sarcină. Aceasta le-a povestit fanilor cum se simte în această perioadă. 

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți de fetiță, iar vedeta începe să resimtă această perioadă din ce în ce mai greu.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea deja cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Cică al treilea e magic. Trebuie să mă pregătesc!”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol a retrăit cu nostalgie ziua în care a aflat că este însărcinată. Vestea a venit chiar în ziua unei filmări pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Gina le-a transmis și fanilor emoția pe care a simțit-o în acele momente.

„În ziua în care am filmat acea ediție, am aflat că sunt însărcinată. Of, Doamne! Nici nu știam cum să gestionez emoția din ziua aceea. Îmi era frică să mă bucur”, a spus Gina Pistol într-o postare pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel