Gina Pistol revine pe micile ecrane. Irina Fodor, înlocuită de iubita lui Smiley: ”După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol revine de luni, 26 septembrie, la Chefi la cuțite: ”Show-ul acesta este un proiect de suflet pentru mine”

După primele zece ediții din noul sezon Chefi la cuțite prezentate de Irina Fodor, în ediția difuzată luni, 26 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1, Gina Pistol se alătură din nou celor trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 
Sezonul 10 al celebrei întreceri gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare, Irina Fodor preluând acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

 ”După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”, a povestit Gina, bucuroasă de revederea cu cei trei Chefi. Astfel, în ediția Chefi la cuțite care urmează luni la Antena 1, telespectatorii vor putea vedea întâlnirea ei cu jurații în sezonul aniversar.

”Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol.

 ”Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la Chefi la cuțite – tensiunea se simte din plin în platou. Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. Chefi la cuțite mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat”, a mai spus Gina Pistol, care îi va surprinde pe Chefi în ediția de mâine și cu un joc de culise foarte amuzant. Momentul emoționant al revederii Ginei cu jurații, dar și celelalte surprize ale întrecerii gastronomice telespectatorii le vor putea urmări în ediția Chefi la cuțite de luni, la Antena 1, de la 20:30.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel