Gina Pistol revine la TV: „Sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Gina Pistol/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

În ultimul timp, Gina Pistol și-a pus familia pe primul loc și a preferat să pună o pauză carierei sale, pentru a putea fi alături de fetița ei și a lui Smiley, Micuța Josephine. Acum, însă, vedeta spune că e pregătită să revină pe micile ecrane.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu îndrăgit și discret în showbiz. Au o fetiță, Josephine, de 3 ani, care le-a schimbat prioritățile.

Gina Pistol se întoarce pe micile ecrane

Gina a ales să se dedice familiei, luând o pauză profesională și părăsind proiecte importante de la Antena 1, precum „Chefi la cuțite" și „Asia Express". În schimb,Smiley a reușit să îmbine activitatea profesională cu viața de familie, integrând concertele, sesiunile de studio, filmările și vacanțele alături de Gina și Josephine. Familia îl însoțește la cântări în București sau în orașele apropiate.

Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, frumoasa Gina a mărturisit că este pregătită să revină pe micile ecrane.

„Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. E mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum să vedem. Eu sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc!”, a povestit Gina Pistol, conform interviului precizat anterior.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Cum le priește viața în trei Ginei Pistol și lui Smiley

Gina și Smiley, mereu în centrul atenției, au încercat să-și protejeze fiica de viața publică, împărtășind foarte puțin din viața personală. Recent, însă, cei doi au decis să vorbească deschis despre cum se simt la un an de la căsnicie și despre experiența de a fi părinți.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „La Măruță”, Gina și Smiley au povestit despre cum e acum viața în trei și cât de mult s-au schimbat prioritățile în ultimul timp. 

„De când a apărut Josephine în viața noastră, totul s-a schimbat. Am reevaluat totul în viață și da, s-au așezat altfel. Stau mai mult acasă decât de obicei, mă joc mai mult decât de obicei. Bărbații au un rol de sprijin în toată această poveste, mamele duc greul. Pentru mine, important este ca Gina să fie bine și fata noastră în siguranță.”, a declarat Smiley.

Gina Pistol a mărturisit, de asemenea, că nu este totul roz și că, într-adevăr, mai există momente și mai puțin plăcute.

„Cel mai greu moment pentru noi fost atunci când am înțărcat-o pe Josephine, pentru că eu, cumva, trebuia să lipsesc din peisaj și Andrei trebuia să-mi țină locul și a fost greu și pentru mine, pentru copil și pentru Andrei. A fost un moment, ea plângea ăn pat, eu plângeam culcată lână pat, că nu trebuia să mă vadă.”, a adăugat frumoasa Gina.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol și Smiley,confesiuni sincere la un an de la căsătorie. Cum le-a schimbat viața fetița lor, Josephine

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel