Gina Pistol, primele detalii despre botezul fetiței ei. Pe cine au ales să le fie nași: „Importantă este Biserica pentru micuță”

Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de botezul micuței Josephine. Cum va arăta evenimentul?

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar Josephine le bucură fiecare clipă a vieții. Chiar dacă își țin fetița departe de lumina refelctoarelor, cei doi vorbesc adesea despre fericirea pe care cea mică a adus-o în viețile lor. 


În prezent, cei doi se pregătesc de botez, iar Gina Pistol a vorbit despre evenimentul mult așteptat. Cine vor fi nașii de botez ai micuței Josephine?


„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.


Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat la o petrecere cu fast pentru botezul fetiței lor, cei doi au decis că își doresc un botez restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni. Gina Pistol susține că nu petrecerea este cea care contează, ci creștinarea micuței. Cel mai mare regret al Ginei, este legat de colegii din emisiunea Asia Express care nu pot particpa la botez, deoarece sunt plecați la filmări. 


„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la 'Asia Express',  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus vedeta. 

 

Smiley vrea să lanseze o piesă alături de Gina Pistol și Josephine. Artistul spune că fetița lui are un gângurit tare melodios și este fascinat chiar și când aceasta plânge. 

 

„Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea...”, a declarat Smiley pentru Click!. 

 

Citește și: Smiley, fotografie inedită cu Gina Pistol și fetița lor. Cum le-a surprins artistul / FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 10 iun 2021, 11:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience