Gina Pistol, motivul pentru care vrea să se apuce de sport și terapie. Vedeta a recunoscut: „Simt că o iau prin păpușoi”

Data publicării:

Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care vrea să se apuce de terapie și sport. 

Gina Pistol are mari planuri de viitor. Vedeta este decisă să se apuce de sport și terapie pentru a fi din nou în cea mai bună formă a ei. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că vrea să aibă mai multă grijă de ea, ținând cont că de când a devenit mamă a neglijat acest aspect destul de mult. 

Gina Pistol: „Sper să rezist până la final”

Gina Pistol a recunoscut că uneori face față cu greu rolului de mămică, iar schimbările care au avut loc în viața sa au dat-o peste cap. 

„Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final. Simt că o iau prin păpușoi cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămână trecută și mi-am luat o pungă de suplimente și mă ajută un pic. Parcă mă simt puțin mai bine fizic. Și psihic.

Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.

Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul mă apuc de antrenamente. Am zis că eu nu-mi fac planuri de viitor, doar că la anu’ vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de sufletul meu, pentru că eu, ca să fiu așa cum mă știu cei dragi, cum mă știu oamenii, trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu tot ce se întâmplă în jurul meu.

Ca să fii o mamă bună, o iubită bună, o soră bună și o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Și trebuie să mă apuc de sport, că mie îmi face bine. Mă ajută sportul. Mult. Trebuie să fac și terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară. Mi-e dor de natură, pe mine mă încarcă natura. Și nu știu, vreau să fac mai multe așa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o să fiu: new year, new me”, a declarat Gina Pistol, pe contul personal de Instagram, conform WOWbiz.ro.

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească

După cum declara recent, dieta Ginei Pistol nu s-a axat deloc pe sport, pentru că timpul nu i-a permis. Cu toate acestea, vedeta a apelat la alte metode benefice, care au ajutat-o să piardă peste 30 de kilograme. Totuși, aceasta nu era pe atunci mulțumită de înfățișarea ei, astfel încât spunea că mai trebuie să scape de încă câteva kilograme, care sunt foarte importante în raport cu înălțimea ei.

„Mi-a zis toată lumea că am slăbit foarte mult, nu am slăbit atât de mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. Însă, la înălțimea mea chiar și două kilograme în plus sau în minus sunt un inconfort foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme am început să iau niște pastile și m-au ajutat. La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță de timp liber am stat. Nu mai am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele corporale pe care le fac.”, a spus Gina Pistol pe instastory în urmă cu puțin timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel