Gina Pistol, motivul pentru care a refuzat să prezinte America Express: „Se schimbă de la o săptămână la alta”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, instagram

Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să prezinte America Express. 

Filmările pentru noul sezon America Express au început, iar fanii așteptau cu nerăbdare să o vadă pe Gina pe micile ecrane. Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să prezinte America Express. Gina Pistol a mărturisit că a refuzat acest proiect deoarece îşi doreşte să fie alături de fiica sa în cele mai importante etape din viaţă.

Gina Pistol: „Se schimbă de la o săptămână la alta…”

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.”

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.” a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol a dezvăluit care este numele ei din buletin

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din show-bizz. Frumoasa prezentatoare Tv și-a făcut debutul în lumea showbizz-ului la o vârsta fragedă, prin apariția în celebra revistă cu iepurași. Lumea Ginei s-a schimbat complet în acel moment și, dintr-o tânără care schimba joburile încercând să se întrețină, a devenit o femeie admirată de o țară întreagă.

Pe atunci, iubita lui Smiley s-a prezentat lumii cu numele de Gina Pistol. În acte, vedeta se numește, de fapt, Georgeta. Ea spune că nimeni nu i-a spus niciodată Georgeta și că are momente când uită că acesta este numele ei real. Gina este apelativul cu care spune că rezonează. 


„Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a povestit Gina Pistol în cadrul podcast-ului realizat de Gabriel Fereșteanu la Pro FM. 

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu un an. Pe 9 martie 2021, micuța Josephine a venit pe lume și le-a schimbat complet viața părinților ei celebri. 

Invitați în podcastul realizat de Gabriel Fereșteanu, Gina Pistol și Smiley au povestit cum arată viața lor acum și cum se descurcă cu creșterea fetiței. 

Gina Pistol este extrem de mândră de fiica ei, despre care spune că se dezvoltă rapid și că îi uimește cu fiecare gest.

„Vorbește, se exprimă, fără cuvinte pe care să le înțelegi, dar se exprimă în felul ei. Spune mama, dada și cântă. Cântă foarte mult”, a dezvăluit Gina în cadrul podcastului. 


„Cântă și dansează așa, la nivelul ei. Dar intonează, note diferite, tonalități diferite. Are preferințe muzicale. Acum, piesa ei preferată e „Adventures of a lifetime”, de la Coldplay. Îi place muzica funk, în trecut i-a plăcut Rita foarte tare, îi place cam tot ce cânt eu. Îmi recunoaște vocea foarte repede”, a completat Smiley. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel