Gina Pistol, mai rotundă ca niciodată. Cât i-a crescut burtica iubitei lui Smiley / FOTO

Data publicării:

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în 7 luni, iubita lui Smiley radiază de fericire. 

Burtica Ginei Pistol crește văzând cu ochii. Iubita lui Smiley și-a etalat pe rețelele de socializare noile forme, iar internăuții au adorat silueta viitoarei mămici.

„Legenda spune c-o sa mai creasca...burtica”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei. 

 

„Daa cu siguranța o sa mai crească burtica. In ultimele 2 luni creste bebe mai mult și e mai activ”, „Cea mai frumoasa”, „Minunata”, au fost câteva din comentariile internăuților. 

 

 


A luat peste 15 kilograme în greutate

 

Zilele trecute, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că este foarte supărată cî s-a îngrășat. 


 „Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a spus iubita lui Smiley pe Instagram.

Vedeta spune că a observat că este mai pufoasă, însă nu se aștepta să aibă cu peste 15 kilograme mai mult.

 „A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte luni sau opt, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășeste 15 kilograme”, a spus Gina, dezvăluind astfel numărul de kilograme în plus pe cântar. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel