Gina Pistol, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Nu o să iert niciodată. A fost foarte dureros”

Data publicării:
Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu
Descriere foto: Gina Pistol, captura foto Youtube/ sursa Fain și Simplu

Gina Pistol, despre momentele dificile prin care a trecut din cauza infidelităților. 

Gina Pistol este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes în televiziune și o familie minunată. Vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de Smiley și au împreună o fetiță minunată. 


Dar lucrurile nu au fost mereu la fel de frumoase în viața vedetei. Aceasta a trecut prin multe dezamăgiri, mai ales pe plan amoros. Chiar Gina Pistol a dezvăluit că a fost înșelată cu cea mai bună prietenă, într-o relație în care a fost 6 ani. 


Blondina spune că a fost unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Gina Pistol spune că nu poate trece peste infidelitățile partenerului, iar acest lucru o afectează profund. 


„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații. Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol, potrivit Cancan.


Gina Pistol a fost abandonată de mama ei. De cine a fost crescută vedeta


În copilărie, vedeta a fost abandonată de către părinții ei  și crescută de bunică. Din nefericire, Ginei Pistol i-a lipsit enorm de mult grija părinților, însă bunica sa i-a fost întotdeauna alături.


„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.


După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol, pentru o publicație.

 

Citește și: Adela Popescu, mărturisiri fără perdea. Vedeta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: „Schimb iubiții ca pe șosete”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel