Adela Popescu, mărturisiri fără perdea. Vedeta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: „Schimb iubiții ca pe șosete”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a făcut câteva dezvăluiri inedite, iar toată lumea a rămas mută de uimire. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. La doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil, vedeta s-a întors pe micile ecrane și face față cu brio atât responsabilităților care țin de rolul de mămică cât și celor care țin de carieră. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar în cazul lor nu au apărut niciodată zvonuri legate de infidelități. Tocmai de aceea, mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare a uimit pe toată lumea.


Cu umorul caracteristic, Adela Popescu a dezvăluit că are mai mulți iubiți și îi schimbă ca pe șosete. Doar că prezentatoarea TV s-a referit aici la cei trei băieți pe care îi are împreună cu Radu Vâlcan și care îi ocupă tot timpul. 


Fanii au citit mesajul de două ori și s-au amuzat copios. Vedeta chiar le-a sugerat urmăritorilor să intre în jocul ei și să dezvăluie câți iubiți sau iubite au. 


„Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete. Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian în tandem și termin cu Radu. Tu câți iubiți ai? Poți să calculezi și cățelul/pisoiul”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 


Adela Popescu, mesaj emoționant pentru copiii ei: „Le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine”


„În fiecare seara, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile. 


Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încercă, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasa copilărie.


Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de par, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem și că dregem, mergem la munca, ne intorcem obosiți, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin țoață baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicam glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...


Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii... și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...”, a scris vedeta pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel