Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut Smiley?

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

„Am plâns”. Viitoare mămică este mai emoționată ca niciodată, aniversarea de anul acesta a surprins-o în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 

Gina Pistol împlinește astăzi 40 de ani și este mai fericită ca niciodată alături de Smiley. Artistul și-a surprins iubita încă de la primele ore ale dimineții. Chiar dacă Gina își va petrece aniversarea pe platourile de filmare, cei doi au petrecut un moment special în această dimineață. 


„Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living avem un cvartet de coarde care a cântat Parfum de femeie, superbul tango, vals. Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, le-a dezvăluit prezentatoarea TV fanilor de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)


Gina Pistol și Smiley vor fi părinți de fetiță, frumoasa vedetă se pregătește să intre în trimestrul al treilea de sarcină. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani. La finalul lunii septembrie au făcut marele anunț, că vor fi pentru prima oară părinți, printr-un video emoționant intitulat „Noi acum înseamnă 3”, publicat pe contul de YouTube al artistului. Cei doi au vrut să se asigure că totul este în regulă, înainte de a face public acest eveniment special din viața lor. 

 

Cariera în televiziune a Ginei Pistol a început în anul 2005 după ce s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”. 


Datorită frumuseții sale angelice, Gina Pistol a primit și a acceptat oferta de a apărea într-un pictorial în Playboy România. 


Gina Pistol a experimentat și lumea cinematografiei, aceasta a apărut în câteva episoade din serialul „La Bloc”, dar și în filmul „Margo, iubire de cartier”. 


În anul 2010, revista Pro Tv Magazin a desemnat-o pe Gina Pistol „Cea mai sexy blondă din showbiz”.


În prezent, Gina Pistol este prezentatoarea emisiunilor Asia Express și Chefi la Cuțite, difuzate pe Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel