Gina Pistol, geloasă la începutul relației cu Smiley: „Merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt”

Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol și Smiley și-au ținut relația secretă o perioadă. Iată prin ce a provocări au trecut cei doi din cauza secretelor.

Gina Pistol și Smiley formează astăzi un cuplu solid. Au împreună o fetiță de 9 luni și sunt extrem de fericiți din postura de părinte. 

Lucrurile nu au fost deloc ușoare la începutul relației, când țineau secret faptul că formau un cuplu. Gina Pistol a mărturisit că a avut multe momente de gelozie din cauza domișoarelor care îi dădeau târcoale iubitului ei și care îi făceau avansuri chiar de față cu ea. 


„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.”, a povestit Gina Pistol în podcast-ul ‘La fileu’, moderat de Speak.

Cum a reacționat Gina Pistol


Vedeta spune că a avut atunci o discuție tranșantă cu Smiley și că i-a spus că îi oferă toată libertatea pe care și-o dorește încă că dacă va alege să calce strâmb față de ea, l-ar putea costa relația lor. 

„Eu i-am spus lui Andrei de la început că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?

Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă. Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!

Îi ziceam lui Andrei: ‘Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla. Îl răpea! Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!’ Noi simțim!”, a mai zis vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 02 dec 2021, 15:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience