Gina Pistol, imagine inedită cu Josephine. Cum a îmbrăcat-o prezentatoarea TV pe fiica ei și a lui Smiley

Data publicării:

Gina Pistol și-a surprins fanii cu o fotografie inedită cu micuța Josephine. 

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de care, atât ea, cât și Smiley sunt îndrăgostiți până peste cap.

Recent, Gina Pistol le-a făcut o surpriză fanilor și a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuta Josephine. Deși nu a lăsat să i se vadă chipul, Gina Pistol a vrut să le arăte tuturor cum a îmbrăcat-o pe Josephine Ana Maria. Prezentatoarea TV a fotografiat-o pe micuță în timp ce stătea într-un suport special pentru bebeluși, îmbrăcată într-un body alb.

Cum arată Gina Pistol la scurt timp după ce a născut!

Chiar dacă vedeta a luat câteva kilograme bune în plus, în doar două săptămâni a reușit să slăbească foarte mult. Vedeta a ajuns de la mărimea M, la mărimea S si este foarte mândră de rezultat. 

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”, a spus Gina Pistol la doar câteva zile de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel