Gina Pistol, despre rolul de mamă: „Este cel mai frumos greu posibil”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu 9 luni. Vedeta s-a reîntors la filmările emisiunii Chefi la cuțite.

Gina Pistol revine în televiziune după o pauză de un an. Vedeta a intrat inițial în concediu prenatal, iar după ce s-a născut micuța Josephine, a rămas acasă, pentru a se putea ocupa de creșterea ei. Recent, vedeta a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi ca cuțite” și spune că deși a trecut un an, pentru ea pare că a lipsit o singură săptămână. De asemenea, iubita lui Smiley a vorbit și de rol de mamă și cât de mult i-a schimbat viața nașterea fiicei sale.


„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de-a bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, spune Gina Pistol la Observator.


Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în timpul sarcinii

 

Recent, frumoasa blondină  a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri insuportabile. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, potrivit VIVA.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel