Gina Pistol, declarații despre al doilea copil: „Se știe foarte bine povestea noastră”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol a vorbit despre posibilitatea de a mai avea un copil. 

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a devenit mamă, pentru prima dată, în urmă cu 9 luni. Micuța Josephine a fost un copil extrem de dorit. Deși vedeta îți dorea cu ardoare să devină mamă, din cauza unor probleme de sănătate, sarcina nu a venit așa se ușor pentru ea. 

Acum, la 9 luni de la prima naștere, vedeta a vorbit despre ideea de a mai avea un copil. Deși și-ar dori, ea spune că i-ar forța mâna lui Dumnezeu, având în vedere că pe fiica ei o consideră un miracol. 


„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. «Eh, când un copil?» După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pe Instagram. 

 

A avut șanse minime să devină mamă

 

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că visul de a deveni mămică a fost la un pas să se spulbere, după ce medicii i-au dat puține șanse că o să rămână însărcinată. Cu toate astea, Gina Pistol a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil.

Recent, Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit momentele grele prin care a trecut până să rămână însărcinată, dar și cum s-a luptat cu gurile rele, care o întrebau zilnic când are de gând să facă un copil

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel