Gina Pistol, copilărie dramatică. Abandonată la bunici și crescută într-un cartier rău famat din Capitală

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol a fost mereu o fire veselă, care și-a ținut problemele departe de ochii publicului. Frumoasa iubită a lui Smiley a avut parte de o copilărie instabilă, departe de părinți. 

Gina Pistol a fost crescută de bunica ei, Dumitra, care a preluat-o pe vedetă la câteva zile de la naștere. Părinții Ginei s-au despărțit când aceasta era foarte mică, astfel că ea nu a putut avea parte de un mediu familial stabil. 

Iubita lui Smiley s-a născut la Roșiorii de Vede, însă primii ani din viață i-a petrecut în Pitești, la bunica ei. După ce s-a născut fratele ei, mama vedetei a luat-o în București și pe Gina, unde au locuit în Ferentari. 

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani', a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea.


Bunica prezentatoarei TV spunea la acel moment că Gina a făcut pace cu tatăl ei și că relațiile dintre ei au devenit bune,  după ce aceasta a aflat că mama ei a fost cea care ar fi lăsat-o la bunică.

„Îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă', a mai spus dezvăluit Bunica Dumitra.

 

Gina Pistol a declarat în repetate rânduri că a avut o copilărie cu neajunsuri și că de la vărsta de 6 ani, de când s-a mutat cu mama ei, a trebuit să se implice în treburile casnice și chiar să aibă grijă de fratele ei, Paul, care este cu 5 ani mai mic decât ea. 


Deși nu a avut o viață ușoară, Gina Pistol și-a depășit condiția și a evoluat într-o femeie admirată de toată lumea, cu o imagine impecabilă și cu o atitudine modestă. Ea spune că toate greutățile au învățat-o să „tragă mai mult pentru a obține ce își dorește și să nu renunțe niciodată”.

Pe 8 martie, vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a mărturisit că este extrem de fericită de începerea acestui nou capitol din viața ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel