Gina Pistol, atac la adresa femeilor care o critică: "S-a trezit o perfectă să mă întrebe de ce am făcut copil"

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a răbufnit, după ce a fost criticată aspru din cauza faptului că vorbește prea mult despre rolul de mămică.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când a apărut pe lume micuța Josephine, cei doi sunt în culmea fericirii. Deși, tânăra mămică își îndreaptă toată atenția supra bebelușului, aceasta își face timp și pentru a-și ține la curent fanii cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Zilele trecute, Gina Pistol le-a povestit fanilor cum este pentru ea experiența de mămică. Frumoasa blondina a mărturisit că nu este atât de ușor precum se aștepta, însă este cel mai frumos sentiment. La scurt timp, o mămică din mediul online a început să o critice pe Gina Pistol pentru faptul că vorbește prea mult despre acest lucru. Revoltată la maxim, iubita lui Smiley nu a mai stat pe gânduri și a taxat-o dur pe internaută.

„E dureros când plânge și nu știi ce să faci și cumva toate lucrurile m-au epuizat psihic și fizic. Mare noroc am cu Andrei pentru se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și linișit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită.

Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună: am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil? Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă. Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră” a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Chiar dacă multe femei preferă să nu vorbească despre rolul de mămică, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate problemele pe care le-a avut, imediat după ce a născut.

„Fața mea după ce am dormit 5 ore… 5 ore legate. De ce am specificat că am părul spălat? Pentru că acum nu mai pot să fac duș spontan și să zic hai că spăl și părul. trebuie să fac programare. Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care sunt trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Poate pentru tine va fi mai ușor, eu spun din punctul meu de vedere și multe femei au trecut prin asta, doar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun eu”, a spus Gina Pistol.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel