Gina Pistol, traumatizată de copilăria grea: „Mă sabotez. Am noroc cu Andrei care mă ia și mă scutură”

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube/ Fain și Simplu
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube/ Fain și Simplu

Gina Pistol a trecut prin multe greutăți în copilărie. Vedeta a declarat că s-a simțit „a nimănui”, divorțul părinților fiind o sursă majoră de traume pentru ea. 

Crescută de bunica paternă și, mai apoi, de mama sa, Gina Pistol a trebuit să învețe rapid să se descurce în viață și să își asume responsabilități. 

Invitată în podcasul „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar, Gina Pistol a avut un moment de sensibilitate, în care și-a dat frâu lacrimilor, dar și poveștilor, despre ea. În spatele zâmbetului cuceritor se ascund dureri greu de dus. 

Frumoasa prezentatoare TV s-a simțit singură mai toată viața. 

 


„Eu sunt genul de lup singuratic. De mama și de fratele meu am avut grijă și îi iubesc ca pe ochii din cap, sunt ai mei, doar că eu cumva în lumea asta m-am văzut singură. Copil fiind am simțit lipsa tatălui. Acum nu și de mult timp nu mai simt lipsa lui. (…) Eu am fost singură toată viața. Și mama, draga de ea, a fost un suflet care s-a zbătut să ne ofere nouă tot ce e mai bun, dar e cumva sora mea mai mică, așa o văd. (…) În momentul ăsta am tot ce visam în copilărie, familia, casa mea…”, a spus Gina.

Când avea doar 6 ani, părinții vedetei au decis să divorțeze. A fost o despărțire dureroasă mai ales pentru Gina, care nu înțelegea ce se întămplă. Mai mult, pe parcursul divorțului, vedeta a fost dusă în grija unei femei care avea un comportament agresiv față de ea. 


Întrebată de Mihai Morar dacă există vreun moment din trecut în care și-ar dori să revină la ea, Gina a izbucnit în lacrimi:


 „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Când ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-au dus cumva la o doamnă, nu știu cine este femeia aia, am înțeles că a decedat. Nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmpla atunci”. „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. N-a venit nimeni să-mi zică: «Părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită sau a cuiva». Atunci m-am simțit a nimănui. Femeia aia era un pic agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată. Femeia aia era agresivă pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât, ăla ar fi singurul moment”, a povestit în lacrimi aceasta. 

 

Toate aceste greutăți au lăsat urme adânci în sufletul Ginei, care spune că au fost multe momente în care traumele și frica de abandon au făcut-o să-și saboteze viața. 

„Frica asta de abandon pe care am avut-o înrădăcinată puternic m-a făcut de foarte multe ori să fug. Când ceva nu mi se părea ok, nu stăteam să repar, plecam pur și simplu. Vorbesc despre relațiile care chiar au contat pentru mine. Am momente în care mă sabotez și am noroc foarte mare cu Andrei, care este un om foarte rațional și răbdător, tot timpul mă ia și mă scutură”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel