Gina Pistol a apelat la terapie, după ce a devenit mamă: „Mai am momente când ridic vocea, dar sunt mult mai calmă ca înainte”

Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre greutățile și provocările vieții de mamă.

Gina Pistol și Smiley încearcă să petreacă cât mai mult timp în familie, cu fetița lor, chiar dacă viața profesională este una extrem de solicitantă. Tocmai din acest motiv, cei doi nu pleacă nici în vacanțe fără micuța Josephine, deși acest lucru nu este deloc unul ușor, iar părinții săi pot veni mai obosiți acasă, decât au plecat. Cu toate acestea, vedeta spune că își dorește să o implice pe fetiță în toate activitățile celor doi, astfel încât și amintirile create să fie pe măsură.

„Este greu în vacanțe. Mulți ne întreabă de ce luăm copilul cu noi că nu o să înțeleagă nimic, că este prea mic. Nu trebuie să înțeleagă copilul. Sunt și amintirile pe care noi le facem cu copilul nostru. Și ce credeți?

După fiecare vacanță din asta are câte un salt. Nu știu să explic. Parcă ne întoarcem cu un alt copil. Dar este greu”, a povestit Gina Pistol pentru EGO.ro.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, ipostaze incendiare pe internet: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Vedeta a încins îmaginația fanilor

Josephine, lipită de Gina Pistol

Josephine se află acum în etapa în care este extrem de lipită de mama sa, povestește Gina Pistol, care spune că pe cât de frumos poate fi acest lucru, pe atât de copleșitor și obositor devine la un moment dat. De asemenea, blondina spune că întotdeauna încearcă să abordeze toate discuțiile cu Josephine cu calm și îi explică acesteia cum stau lucrurile ca și cum ar dialoga cu un om mare. 

”Este la perioada când este lipită de mine. Abia aștept să vină și perioada când o să fie lipită și de tati. E cute așa când stai din afară și povestești, dar la un moment dat este foarte obositor.

Este un copil tare bun. Eu i-am vorbit de când era bebeluș ca și cum îi vorbesc unui adult. De exemplu noi acasă n-am pus la scări portițe și i-am explicat că dacă vrea să urce sau să coboare scările să mă strige pe mine, să-l strige pe tatăl ei sau pe Cătălina, fata care ne ajută pe noi în casă.

Pe cuvânt, a înțeles copilul. Orice îi explic calm și îi explic ca de la adult la adult înțelege. Dar acum este în perioada în care are tantrumuri și este destul de solicitant pentru părinți, în special pentru mamă, dar e un copil tare bun. Dacă vorbesc cu ea și îi explic înțelege tot”, a continuat aceasta.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este o celebră prezentatoare TV de la noi din țară

Gina Pistol a apelat la terapie

Această răbdare de care dă dovadă zilnic în relația cu Josephine nu a venit întâmplător, de la sine, întrucât Gina Pistol spune că a lucrat extrem de mult ca acest lucru să fie posibil. De asemenea, vedeta apelează săptămânal și la terapie, un lucru care a adus-o și mai aproape de persoana calmă și moderată care este astăzi.

”Nu-mi pierd răbdarea. Încerc să investesc în copilul meu cele mai sănătoase reacții ale mele. Eu de fel sunt foarte impulsivă și sunt o fire foarte pasională și fac eforturi imense să nu sparg ceva atunci când sunt nervoasă.

Dar se pare că, poate m-am schimbat de când am devenit mamă, poate vârsta, poate terapia pe care o fac în fiecare săptămână mă ajută, dar am și eu momente când ridic un pic vocea. Adică trebuie să înțeleagă că există o limită. Dar sunt mult mai calmă ca înainte”, a mai completat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: Greutățile care au făcut-o pe Gina Pistol să se retragă din televiziune: „Toate au dat cu mine de pământ”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel