Gina Pistol, despre problema cu care se confruntă din copilărie. Vedeta s-a confesat fanilor: „Mai suferă cineva de sindromul ăsta?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, instagram

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cu ce problema cu care se confruntă din copilărie. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în primăvara anului trecut. Până acum, vedeta și-a dedicat timpul pentru fetița sa, însă după ce micuța Josephine a împlinit un an, blondina s-a reîntors pe platourile de filmare. 

Acum, Gina Pistol se împarte între viața de mămică și cea de televiziune. Recent, vedeta s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare că are foarte multe lucruri de făcut și este foarte obosită și extenuată. 

Gina Pistol: „Am o problemă, eu nu pot să stau”

Gina Pistol a împărtășit cu fanii problema cu care se confruntă încă din copilărie. Vedeta a precizat că nu poate să stea și că trebuie să aibă non-stop activitate. Mai mult decât atât, Gina Pistol a spus că totul se trage din copilărie, când bunicul său o punea la treabă și nu o lăsa să stea deloc. 

„Am o problemă, eu nu pot să stau. Azi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut și parcă sunt în criză de timp.

Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, am spălat filtrele la umidificatoare, m-am pus să gătesc, am strâns în urma mea, am filmat ceva, am montat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat, trebuie să-mi spăl pensulele că luni am filmare. Mai am foarte multe lucruri de făcut și iau o scurtă pauză să mă plâng pe Instagram, pentru că fiica mea nu mă înțelege încă. 

Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine. Sincer, e epuizant să-și dai tot timpul de lucru. Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă”, a explicat Gina Pistol pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gina Pistol s-a adaptat cu GREU rolului de mămică: Am trecut printr-o criză de identitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel