Gina Pistol s-a adaptat cu GREU rolului de mămică: Am trecut printr-o criză de identitate

Data publicării:
Gina Pistol, captură Video YouTube
Descriere foto: Gina Pistol, captură Video YouTube

Gina Pistol a acceptat cu greu noua viață după ce a născut-o pe micuța Josephine. Ce spune vedeta despre perioada postnatală. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în primăvara anului trecut. Cei doi trăiesc clipe minunate alături de Josephine, dar Gina Pistol spune că a acceptat cu greu rolul de mămică. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a avut o criză de identitate deoarece respingea noul ei statut de mămică. 


Gina Pistol a fost prezentă la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna”, unde Smiley joacă rolul unui regizor care suferă de stări de anxietate și depresie. 


“Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar cumva am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu!”, a dezvăluit Gina Pistol pentru CANCAN. 


Gina Pistol spune că acum este mai fericită și mai împlinită ca niciodată dar este sigură că multe mămici se regăsesc în povestea ei. Prezentatoarea TV vorbește adesea despre trăirile ei pentru a le da curaj femeilor care se luptă cu aceleași probleme. 


Smiley joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna”. Este o comedie cu accente dramatice care spune povestea unui regizor care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. 


„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului.”, povestește Smiley.

 

Smiley și Gina Pistol, cadou de majorat pentru Josephine 

 

Smiley a dezvăluit că înainte de a merge la maternitate cu Gina Pistol pentru a naște, s-a gândit să înregistreze un mesaj video pentru fiica lor. Această înregistrare i-o vor da cadou de majorat. 


„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley în cadrul unui podcast. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel