Gina Matache, în doliu. Mama Deliei trece prin momente grele: „Sunt dărâmată”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Matache și Delia, foto Facebook
Descriere foto: Gina Matache și Delia, foto Facebook

Gina Matache trece prin momente grele, după ce a pierdut o persoană dragă. 

Gina Matache este urmărită de probleme. După scandalul cu fiica sa, Oana, artista trece din nou prin momente grele. Acum, mama Deliei este în doliu, după ce și-a înmormântat o rudă apropiată, la care ținea foarte mult.

Gina Matache, în doliu

Artista a recunoscut că trece prin momente cumplite și este dărâmată de durere, după ce o rudă s-a stins din viață. Totodată, Gina Matache a mărturisit că atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, lucrurile merg foarte prost. 

„Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine „, a declarat Gina Matache în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Copilul meu e important pentru mine”

Un adevărat război s-a produs în familia Deliei Matache, după ce mama sa a făcut o serie de afirmații și acuzații la adresa noului iubit al surorii sale. Afirmațiile Ginei Matache nu au rămas fără replică, astfel că, situația a escaladat într-un adevărat scandal mediatic. Gina Matache este astfel, în aceste zile, în lumina reflectoarelor, și mulți sunt curioși să afle cum decurge acum relația pe care o are cu fiicele ei. Dacă despre prezent și viitor nu putem să aflăm prea multe, mama celor două vedete ne spune încă cum a fost relația în copilărie. Dintr-un interviu pentru Wowbiz, aflăm că Delia a fost bătută în copilărie, în timp ce Oana a avut parte de un tratament mai delicat. În apărarea sa, Gina Matache spune că „așa era moda”, în perioada comunismului și că era foarte tânără atunci când a născut-o pe Delia. Când a venit pe lume Oana, lucrurile s-au schimbat, astfel că mezina familiei s-a bucurat de mai multă toleranță.

Cu toate astea, Gina Matache a fost întotdeauna o femeie puternică și a avut grijă de copiii săi, oferindu-le protecție, dar și susținere necondiționată. Depășită de situație, artista recunoaște că este depășită de alegerea făcută de fiica sa și, deși a încercat să o ajute, a fost în zadar. 

„Nici mie nu-mi place să fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii tot ce au construit părinții.

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ohcii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, scria Gina Matache.

Citește și: „Am făcut prostia asta în tinerețe”. Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel