Gigi Becali, cu mașina la service din nou. Afaceristul era să fie implicat într-un accident grav

Data actualizării: | Data publicării:

Gigi Becali a avut un nou accident. Cum a reușit să „scape” ca prin urechile acului.

Gigi Becali este cunoscut pentru numeroasele situații în care este implicat propriul bolid, doar că, de această dată, chiar latifundiarul era la volan. Pentru unii a devenit deja un lucru foarte des auzit când vine vorba despre afaceristul din Pipera și Rolls-Royce său.

Recent, el a fost implicat într-un accident rutier în care, pentru a nu îl lovi pe cel din fața sa și a provoca mai multe daune, a preferat să tragă pe „dreapta” direct în șanț, astfel reușind să scape pe toată lumea de mai multe pagube.

Argumentul său este că șoferul din fața sa nu l-a văzut, mașina lui Gigi Becali fiind în unghiul mort al oglinzii. În cele din urmă, afaceristul a scăpat cu bine, nefiind rănit.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe Centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el. Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină. Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a spus Gigi Becali, la România TV, notează Ego.

Nu cu mult timp în urmă, latifundiarul a mai fost implicat într-un „accident”, însă a preferat să treacă cu vederea. El spusese că nu a văzut nicio zgârietură, chiar dacă, potrivit materialelor video în care accidentul fusese surprins, se vede că femeia l-a „tamponat” ușor în bara din spate, ba chiar mișcându-l puțin.

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea. M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, declara Gigi Becali, la Antena 3 CNN.

Rugăciunea lui Gigi Becali. O rostește mereu când se află la greu

Fiind implicat în atât de multe accidente rutiere, se poate spune despre Gigi Becali că este cu adevărat „binecuvântat”, ieșind mereu teafăr din acestea.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la antena3.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel