Gianina din „Las Fierbinți”, despre declarațiile controversate ale Ilincăi Vandici: „Unde ar trebui să meargă bărbatul?”

Data publicării:
Anca Dumitra, foto Instagram
Descriere foto: Anca Dumitra, foto Instagram

Anca Dumitra, actrița care o joacă pe Gianina în serialul „Las Fierbinți”, a fost invitată la podcastul lui lui Radu Țibulcă, unde, printre altele, a vorbit și despre scandalul care a izbucnit în jurul Ilincăi Vandici.

Amintim că săptămânile trecute Ilinca Vandici a oferit mai multe declarații în care a descris cum trebuie să arate bărbatul ideal. Aceasta a redat o sumedenie de opinii controversate, printre care și aceea că:

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului. 

Anca Dumitra: Și unde ar trebui să meargă bărbatul?


„Păi și atunci, a dat o altă variantă unde ar trebui să meargă bărbatul? Și ce să facă? Să stea acasă? Liniștit, nestresat?”, a fost reacția Ancăi Dumitra în podcastul lui Țibulcă

Anca Dumitra a mai precizat că nu are nimic împotriva faptului ca un bărbat să fie aranjat, însă să nu exagereze în acest sens.


„Dacă se duce și chiar mă vede obosită și spală rufe, nu mi se pare că a scăzut în grade. Sub nicio formă. Dacă se duce și-mi cumpără și cireșe, că tot vine sezonul, e un plus”, a adăugat Anca Dumitra.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel