Gianina Corondan, secretul unei siluete perfecte. Cum se menține vedeta la 50 de ani

Data publicării:
Gianina Corondan, sursa instagram
Descriere foto: Gianina Corondan, sursa instagram

Gianina Corondan a dezvăluit care este secretul unei siluete perfecte, dar și cum se menține la frumoasa vârstă de 50 de ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gianina Corondan este una dintre cele mai cunosute vedete ale anilor 2000. Aceasta s-a remarcat prin energia sa ieșită din comun, dar și prin spontaneitate. 

Pe lângă energia debordantă, Gianina Corondan și-a păstrat și silueta perfectă, cu care stârnește chiar și invidia puștoaicelor de 20 de ani. Deși, recent a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, vedeta demonstrează că pentru ea vârsta este doar un număr.

Chiar și la aceasta vârstă, Giania Corondan și-a păstrat energia, carisma, dar și zambetul pe buze.

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport. Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă”, a povestit Gianina Corondan pentru Click.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianina Corondan (@gianinacorondan)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel